ONLINE DESTEK

VANS VE NEW YORK’LU TASARIMCI SANDY LIANG,ÖZEL VE EĞLENCELİ BİR AYAKKABI VE GİYİM KOLEKSİYONU İÇİN TEKRAR BİR ARAYA GELİYOR

Tasarımcının çocukluk anılarından ve kişisel bağlarından yola çıkarak hazırladığı, 90'lardan ilham alan klasikler.
Vans x Sandy Liang 28 Ocak 2022 tarihinden itibaren tüm dünyada satışta.

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

 

Bu bahar Vans, New York Lower East Side kökenli tasarımcı Sandy Liang ile üçüncü kez ayakkabı ve giyim işbirliğine gidiyor. 90’lardan ve çocukluğunun nostaljisinden ilham alan Sandy Liang, Vans’in en ikonik ayakkabı ve giyim modellerine bir kez daha imzasını atıyor. Sevilen ürünleri geliştiren bu koleksiyon, tasarımcının New York Şehri ile olan derin kişisel bağlarını yansıtıyor. Vans x Sandy Liang koleksiyonu 28 Ocak 2022 tarihinden itibaren tüm dünyada satışta olacak.

Modaya, filme, mimariye ve konsept tasarımı içeren tutkusuyla, Sandy Liang Vans ile özdeşleşen yaratıcı ifadeyi canlandırıyor. Sandy ayakkabı ve giyim modellerini tasarlarken nostaljik ve eğlenceği öğelerden ilham aldı.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Sandy ayakkabılar ve kıyafetler için özellikle ironik grafikleri tercih etti. Authentic 44 DX Sandy’nin üzerine mutlu kelebekler çizerek kişiselleştirdiği ayakkabının dijital baskılı versiyonudur ve bu ürünle uyumlu kısa kollu tişört, pullover ve çapraz askılı çanta da mevcuttur. Çok sevilen Half Cab 33 DX ise yeşil Sherpa üst parçalar ve çiçekli gözenekler ile yeniden yorumlandı.

Vans Sandy Liang Koleksiyonu 28 Ocak 2022 tarihinden itibaren seçili Vans mağazalarında, vans.com.tr ve SandyLiang.com adreslerinde satışta olacak.

ALIŞVERİŞE BAŞLA