ONLINE DESTEK

VANS VE KROOKED SKATEBOARDS, EFSANELER NATAS KAUPAS VE RAY BARBEE’Yİ BİR ARAYA GETİREN KOLEKSİYONDA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Kaykayın öncüleri, ikonik tasarımlar içeren gelişmiş ayakkabı ve giyim koleksiyonunu sunuyor

 

Vans x Krooked by Natas Kaupas for Ray Barbee Koleksiyonu tüm dünyada 25 Şubat 2022 tarihinde satışta olacak.

 

50 yıldan uzun süredir orijinal aksiyon sporları markası ve kaykay alanında global lider olan Vans, kaykayın en yaratıcı iki efsanesini ve öncüsünü bir araya getirmek için Krooked Skateboards ile işbirliğine gitmekten gurur duyuyor. Natas Kaupas ve Ray Barbee. Sanat, müzik ve kültürle yaratıcılığı ifade edebilmenin vücut bulmuş halleri olan Ray ve Natas ikonik yaratıcı ifade ve özgünlüğe dayanan bir işbirliği ortaya çıkarıyorlar.

Sürpriz isimlerle çalışmasıyla bilinen Krooked, Vans ile birlikte bu geleneği sürdürerek, her iki markanın da gözünde özel bir yere sahip olan ve genç bir kaykaycı olarak gelişim yıllarında Ray’e ilham veren Natas ile çalışıyor. Kaykay camiasında saygı duyulan bir sanatçı olan Natas ikonik kaykay grafiklerini—Ray’s Ragdoll ve Natas’ Panther—Krooked’un imzası olan gözlerle yenileyerek ayakkabı, giyim ve Krooked kaykay tahtasında kullandı.

Vans x Krooked koleksiyonu, deneysel ayakkabı teknolojisi ve yapısı, sınırlı seri işbirlikleri ve kaykayı geliştiren ve global ölçekte kaykay camialarını destekleyen kaykay ürünlerine adanmış Vans Checkerboard Union’ı (VCU) gururla sunar. Tıpkı checkerboard gibi dayanışmanın sembolü olan Vans Checkerboard Union, dünyanın her yerinden en iyi bağımsız kaykay mağazalarını, en iyi işbirlikçilerini ve kaykaycıları değerli ürünlerini Vans’in çok değer verdiği müşterilerine sunmaları için bir araya getiriyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Ayrıca, Natas’ın çeşitli karakter çizimlerine ve özel Checkerboard deseninin farklı versiyonlarına sahip siyah renkli Skate SK8-Hi®, Skate Slip-On ve Skate Old Skool™. Skate Sk8-Hi® ürününde kırmızı el yazısı harflerle Vans x Krooked yazısı ve özel süet topuk kaplamalarının üzerinde solda “By Natas” ve sağda “For Ray Barbee” şeklinde ters gofre yazı bulunur. Koleksiyonun her ürününde aşınmanın yüksek olduğu alanları korumak için güçlendirilmiş DURACAP™ malzeme ve darbelere karşı korumak için enerji geri kazanımlı ve dayanıklı PopCush™ ayak tabanı kullanılmıştır.

Koleksiyon, üzerlerinde Natas’ın Ragdoll ve Panter çizimleri ile Vans x Krooked logosu bulunan ege mavisi ve siyah renklerde Off The Wall kısa kollu tişört ve kolları Checkerboard detaylı siyah renk polar ve ege mavisi snapback şapka ile tamamlanır.

Dayanıklı kaykay ürünleri alanında lider olan Krooked 2002 yılında, yakın tarihin en ilham verici profesyonel kaykaycılarından biri olan Mark Gonzales tarafından kuruldu. Yakın arkadaşı ve bir kaykay efsanesi olan Ray Barbee 2020 yılında resmen Krooked Skateboards’a katıldı. Sokak kaykayını ileriye taşımak konusundaki katkılarıyla tanınan Ray, 30 yılı aşan kariyerinde sadece bir kaykaycı olarak değil, aynı zamanda dünyaca tanınan bir müzisyen ve fotoğrafçı olarak da isim yaptı. Dünyanın ilk profesyonel sokak kaykaycılarından biri olarak kabul edilen ve imza kaykay ayakkabısına sahip olan ilk profesyonel olan Natas Kaupas, Ray Barbee ve onun eskimeyen tarzı da dahil olmak üzere koca bir kaykay nesline ilham olmuştur. Natas’ın sanatı yıllar içinde çok sayıda kaykay markasında kendini gösterdi ve Santa Monica, California’nın yerlilerinden biri olarak kaykay ve diğer her şeyde kendini gösteren yaratıcı ruhu Vans DNA’sı ile tamamen bütünleşti.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Vans x Krooked by Natas Kaupas for Ray Barbee Koleksiyonu 25 Şubat 2022 tarihinden itibaren seçili Vans Skateboarding mağazalarında ve Vans.com/Skateboarding adresinde satışta olacak.