ONLINE DESTEK
sdasd

VANS X HORROR KOLEKSİYONU

Bu sezon Vans, klasik ve bilinen korku hikayelerine hayat vermek adına, onların en korkutucu anlarından bazılarıyla ikonik ayakkabı ve giyim ürünlerinin yorumlandığı 1 Ekim'de lansmanı yapılan Vans X Horror koleksiyonu için Warner Bros. ile bir araya geliyor. 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Gerçek korku ikonları yaratan Warner Bros., 80 yılı aşkın süredir en sevilen korku filmlerini üretti. The Shining'in ürkütücü ikizleri, The Exorcist ve The Lost Boys'un şeytanice ele geçirilmiş karakterleri, Friday the 13th, Nightmare on Elm Street ve IT’deki ürkütücü zihinler ile Warner Bros., korkutucu kelimesi ile eş anlamlı hale geldi  

Klasik Slip-On, Slide-On, Slip-Skool, Old Skool ve Style 47 Creeper gibi Vans stillerinde grafik yorumlar ve yazılı mesajlarla klasik korku filmlerinden en korkunç anları yeniden yaşa. 

Vans x Horror koleksiyonundaki erkek giyim ürünleri, bizi Friday the 13th ve A Nightmare on Elm Street Ward'daki en sevdiğimiz sahnelere götürüyor. Kadın giyim koleksiyonundaki her şey The Shining’den esinlendi. Filmin ürkütücü ikizleri, kalın pamuklu jarse uzun kollu crop tişört ve kenarları fırfırlı çorap üzerinde eski bir duvar kâğıdı baskısı halinde yer alıyor. Koleksiyon, işlemeli ‘Off The Wall’ logolu, tatlı ve aynı zamanda uğursuz bir fiyongu olan Vans X The Shining şapka ile tamamlanıyor. 

 

The Vans x Horror koleksiyonu önümüzdeki günlerde seçili Vans mağazalarında ve Vans.com.tr’de satışta.

ALIŞVERİŞE BAŞLA