ONLINE DESTEK
Vans X Foo Fighters

VANS X FOO FIGHTERS

Vans, Foo Fighters’ın bir klasik haline gelmiş ilk albümünün 25. yılını özel bir Sk8-Hi ile kutladı.

Vans x Foo Fighters Sk8-Hi 29 Ocak’ta satışa sunuldu.

 

Vans X Foo Fighters

Foo Fighters, kendi adını taşıyan ilk albümlerinin 25. yıl dönümünü orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin global simgesi Vans ile kutladı. Foo Fighters'ın 1995 tarihli albümü, grup üyeleri Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear ve Rami Jaffee'nin saygın stadyum rock grubu konumlarına yükselişlerinin ilk büyük adımıydı. Vans, 12 Grammy ödüllü grup ile güçlerini birleştirerek, sınırlı sayıda Vans Sk8-Hi'i grubun 5 Şubat’da yayınlanan 10. albümü Medicine of Midnight'ın çıkışından bir kaç gün önce 29 Ocak'ta satışa sundu. 

Vans X Foo Fighters
Vans X Foo Fighters
Vans X Foo Fighters
Vans X Foo Fighters

Vans, Foo Fighters'ın kariyeri boyunca, stüdyodan dünyanın dört bir yanındaki sahnelere kadar tercih ettikleri favori markalarından olmuştur. Farklı tarzlara sahip grup üyeleri, zamansız formu için Vans Classic Sk8-Hi'yi seçti ve silüetin ikonik görünümünü koruyarak Foo Fighters'ın imza amblemiyle güçlendirdi. Siyah, beyaz ve kırmızı renkli detaylar doğal olarak hem Vans hem de Foo Fighters için mükemmel bir iş birliğine zemin hazırladı. 

Sk8-Hi, kırmızı kontrast dikişli siyah üst kısımlara, orta ve yan taraflarda ise beyaz Foo Fighters çift F logosuna sahiptir. Ayakkabının bir tekinin arka tarafıda kırmızı renkli "Foo" diğer tekinde ise "Fighters" yazısı bulunur. Dil kısmında 25. yıl dönümü baskılı etiket bulunan Sk8-Hi’nin geleneksel Sidestripe silüeti modelin çevresinde kontrast dikişleriyle kontür çizerek Foo Fighters’ın sadeleştirilmiş müzisyen stiline bir selam verir. 

Vans x Foo Fighters Sk8-Hi 29 Ocak'ta dünya çapında Vans satış noktalarında, online olarak ise shop.foofighters.com ve vans.com.tr adreslerinde satışa sunuldu.