ONLINE DESTEK

VANS X DIME WAYVEE

Vans'in yeni silüeti, imza niteliğindeki Dime renklerinde hayat buluyor.

Orijinal aksiyon sporları ayakkabı ve giyim markası Vans, tarzın ve sınırlarını zorlamanın ne demek olduğunu bilen kaykaycıların katkılarıyla yeniden tasarlanan en yeni stili Wayvee'yi gururla sunar. Lansmanı kutlamak için Vans, Wayvee'nin kaykay performansı ve stilindeki evrimini vurgulayan ve Dime'nin imzası sarı tonla iki renk grubu oluşturmak için Dime Skateboards ile işbirliği yaptı.

Wayvee, maksimum nefes alabilirlik, esneklik ve ayakkabının uzun ömürlü olması için DURACAP burun koruması ile güçlendirilmiş yarı saydam ağ kısımlara sahip tamamen yeni bir üst yapı ile inşa edilmiştir. İç kısım LuxLiner, daha fazla destek ve konfor için çorap benzeri bir uyum sağlar. Vans'in devrim niteliğindeki Wafflecup dış tabanına dayanan Wayvee, kaykaycılara ihtiyaç duydukları taban desteğini, talep ettikleri vulkanize kaykay hissi ile tek bir ayakkabıda sunar. Sonuç, üst düzey esneklik, dayanıklılık ve maksimum darbe yastıklamasıdır.

 

Vans, moda ve kaykaycılığın kesişim noktasında birlikte olduğu benzer Dime ile iş birliği yaparak, Wayvee'nin bu yinelemesini iki renkte hayata geçiriyor: evening blue ve egret. Lüks süet ve işlemeli, Vans ve Dime logoları tarz bir görünüm sunarken, Dime'nin imzası olan sarı rengi, iç taban ve "Off The Wall" topuk kısmında bulunur. Son olarak, şeffaf dış taban, yüzeyin altına basılmış Dime ile bir tasarımı tamamlar.

Dime, Montreal Kanada'da klip çeken kaykaylı çocuklardan oluşan küçük bir ekip olarak kuruldu ve hızla büyüyerek kaykayın en etkili markalarından biri haline geldi. Mizahı ilk sıraya koyduğu bilinen Dime'nin kaykay videoları, dünya çapında kaykaycıların kalbini kazanan nostaljik bir 90'lar estetiğine sahip. Vans tarafından sunulan yıllık Dime Glory Challenge, en eğlenceli ve çılgın paten kaykay etkinliklerinden biridir ve Dime'nin yerini kültürel güç olarak sağlamlaştırmaktadır.