ONLINE DESTEK

VANS VE CRAYOLA YARATICILIĞIN RUHUNU EĞLENCELİ BİR KAPSÜL KOLEKSİYONLA KUTLUYOR

Hayal gücünden, renklerden ve kendini ifade etme gücünden ilham aldı.

18 Şubat 2022 tarihinden itibaren tüm dünyada Vans bayilerinde satışta olacak.

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifade ikonu olan Vans, 2010 yılındaki Vans x Crayola iş birliğinin üzerinden on yıldan fazla süre geçtikten sonra Crayola ile bir kez daha iş birliğine gidiyor. Bu defa, Vans ve Crayola herkese hitap eden renkli bir ayakkabı, giyim ve aksesuar koleksiyonu tasarladı. Crayola resim materyallerinin klasik görünümünü ikonik Vans tarzıyla birleştiren tasarımlara sahip bu koleksiyon, yaratıcılığı ve kendimizi ifade etmenin renkli yollarını kutluyor.

“Crayola herkesi ‘harekete geçmeye’ ve renkleri sınırların dışına taşırmaya teşvik eder,” diyor Crayola İş Geliştirme ve Küresel Lisanslama Başkan Yardımcısı Warren Schorr. “Yaratıcılığa yeni bir soluk getiren bir koleksiyonda Vans ile bir kez daha birlikte çalışmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

Koleksiyonun içinde renkli boyama kitabının desenleriyle güncellenerek her adımda maceraya davet eden Authentic™ Van Doren Inspired ve Authentic™ DIY/Sketch Your Way ürünleri yer almaktadır. ComfyCush SK8-Hi® modelinin üst parçası herkesin kendine göre kişiselleştirmesi için beyaz kanvas şeklinde bırakılmıştır.

Vans Classic Slip-On ve SK8-Hi® spor desenli kauçuk tabanlar boya kalemi ile boyanmış görünüme sahiptir ve koton kanvas Vans x Crayola mini sırt çantası üst tutma sapları, fermuarlı ön cepleri ve yeni boya kalemi cebi ile her yerde yaratıcılığı ifade edebilmeyi sağlar.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Vans x Crayola giyim ve aksesuarları bu renkli ve pozitif enerjiye sahip koleksiyonun canlı renklerdeki ayakkabılarını tamamlar. Dayanıklı koton tişörtler ve kapüşonlu üstler el çizimi illüstrasyonlarla süslenmiştir ve Vans x Crayola Crayon tişörtün kollarında karalanmış gibi gözüken Vans Checkerboard deseni bulunur. Baskı detaylara sahip, taranmış poli sırt çantası, 5 panelli Jockey şapkası ve Vans x Crayola crew çoraplar günlük kullanıma yönelik ürünleri daha eğlenceli hale getirir.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Crayola Hakkında

Easton, Pa. merkezli Crayola LLC, Hallmark Cards, Incorporated’ın bağlı kuruluşudur ve çocukların yaratıcılığını ortaya çıkaran ürünlerde dünyada lider konumdadır. İlk defa 1903 yılında piyasaya sürülen ikonik Crayola pastel boyalarla bilinen Crayola markası ürün yelpazesine çocukların hayal ettikleri her şeyi renklerle yeni şekillerde ifade edebilmelerini sağlayan yenilikçi resim materyalleri, el becerisi aktiviteleri ve yaratıcı oyuncaklar ekleyerek büyümüştür. Tüketiciler büyük perakende mağazalarının tümünde yer alan “Crayola Koridorunda” çok sayıda Crayola ürününü bulabilir. Bilgi için www.crayola.com adresini ziyaret et veya www.facebook.com/crayola.com adresinden topluluğa üye ol

Vans x Crayola Koleksiyonu 18 Şubat 2022 tarihinden itibaren Vans mağazalarında ve Vans.com.tr adresinde satışta olacak. Daha fazla bilgi için lütfen Vans.com.tr adresini ziyaret et.