ONLINE DESTEK
15 TEMMUZ 2022

VANS VE PRETTY GUARDIAN SAILOR MOON SEVGİYİ VE DOSTLUĞU KUTLAMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

Vans x Pretty Guardian Sailor Moon koleksiyonu popüler anime dizisinden ilham alıyor.

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

 

Bu sezon, Vans ve Pretty Guardian Sailor Moon efsanevi anime dizisinin sevgi ve dostluk hikayelerinden ilham alan özel bir iş birliği için bir araya geliyor. Ayakkabı, giyim ve aksesuarlardan oluşan aksiyon dolu koleksiyon Sailor Moon ve Sailor Guardian karakterlerinin hikayelerini ikonik Vans ürünlerine taşıyor.

Ayakkabı serisi kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde farklı modelleri içeriyor. Sk8-Hi Stacked ürününde kumaş, saten ve deri kaplama karışımı Sailor Moon’un broş ve fiyonk detaylarıyla süsleniyor. Tasarım özellikleri arasında gradyan baskılı yan bölümler, yarı saydam topuklar ve Sailor Guardian gezegen sembollerinin yer aldığı parmak ucu korumaları yer alır. Dizinin önemli karakterlerinden olan Sailor Guardian karakterleri ve Tuxedo Mask, Authentic serisinde kendilerini gösteriyorlar. Sailor Guardian karakterleri temalı sentetik nubuk kayışlı Kadın La Costa Slide-On ile ayakların rahat eder.

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Old Skool Patchwork meşhur anime dizisinin yama desenleriyle donatıldı. Vans’in ikonik Checkerboard deseni her bir Sailor Guardian karakteri ile birlikte tasarımın içinde kullanıldı. Old Skool’un bir başka versiyonunda ise Sailor Guardian gezegeni sembolleri yıldızlı gece temalı tasarımın içinde kendilerini gösteriyorlar. Yetişkin ayakkabı serisinde Sailor Guardian karakterleri ve Dark Kingdom temalı ComfyCush Slip-On yer alıyor.

Koleksiyonun giyim tarafında, serinin hayranlarını kadın, erkek ve çocuk için çok sayıda ürün bekliyor. Kadın BFF Bisiklet Yaka Polar Sailor Moon’un kahraman denizci kostümünden ilham alınarak hazırlandı. Ürünün bir kolu Vans Checkerboard desenli ve diğer kolu da “Off The Wall” baskılıdır. Açık havadaki maceralar için Got This Mini Sırt Çantasının üzerinde Sailor Moon’un partneri Luna’nın etrafı Checkerboard desenli ve logo yamalı görseli yer alır. Luna’dan ilham alan bu mor renkli sırt çantasının ayarlanabilir omuz askıları ve dış bölümde cebi bulunmaktadır.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Ayakkabı koleksiyonunun en dikkat çekici görünümü olan Lizzie’nin Pretty Guardian Sailor Moon temalı versiyonu. Geniş kapsamlı bir kaykaycı kitlesinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilen Lizzie daha ince yan taban duvarı, görünür, yuvarlatılmış dış taban kenarı ve dengeli bir serbestlik hissi için esnek oluklarla birlikte yeni vulkanize yapıya sahiptir. Çok amaçlı kesimdeki mükemmel EcoCush™ yastıklama miktarı kaykaycıların kaykay tahtasını daha fazla hissedebilmesini sağlar. Yeni 3D Kabartmalı DURACAP™ parmak ucu ve Sidestripe aşınmanın fazla olduğu bölgelerde daha dayanıklıdır ve yeni mikro waffle taban ile Sick-Stick™ kauçuk maksimum tutuş sunar.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Lizzie Armanto’nun Vans x Pretty Guardian Sailor Moon Koleksiyonunun giyim ürünleri de siyah ve beyaz tonlarda aynı estetiğe sahip. BFF kesim kapüşonlu üstün ön tarafında anime görseller ve kollarında Checkerboard detaylar yer alıyor. Ters çevrilebilir bucket şapka ise siyah renkli Pretty Guardian Sailor Moon logo yamaya ve diğer tarafında Checkerboard detaylarla Vans logo yamaya sahip.

Vans’in belirli ülkelerde kullanılabilen Customs platformu sayesinde dizinin hayranları kendi Vans x Pretty Guardian Sailor Moon ayakkabılarını tasarlayabilecekler. Sailor Moon, dört Sailor Guardian karakteri, Luna, Artemis ve daha fazlasını içeren üç yeni ürüne vans.com/customs adresinden ulaşılabilecek!