ONLINE DESTEK
Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack

VANS SKATE CLASSICS

Zamansız dizaynı ve yenilenmiş, ultra dayanıklı materyalleri ile

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack

Vans, her şeyden önce kaykaycılar için tasarlanan, en ikonik silüetlerimizin güncellenmiş hali ile ekstra dayanıklı bir yapıya sahip yepyeni Skate Classics koleksiyonunu gururla sunar.

Kaykaycılar düşünülerek tamamen yeniden tasarlanan Skate Classics, Lizzie Armanto, Dustin Henry, Axel Cruysberghs, Daiki Hoshino ve Giovanni Vianna gibi Vans kaykaycılarının maksimum ilerleme sağlamak için ihtiyaç duydukları şeyden daha fazlasını sunuyor. Güçlendirilmiş materyaller ve iyileştirilmiş yapısı, daha uzun süre kayabilmek için daha fazla dayanıklılık ve enerji geri dönüşlü yastıklama sağlarken, genel estetiğe yapılan birkaç son dokunuş, Skate Classics'in sadece performans göstermediğini, aynı zamanda bunu yaparken çok iyi bir görünüme sahip kanıtlıyor.

Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack
Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack

Skate Classics, yeniden tasarlanmış baskılar ve topuğa daha iyi oturması için yepyeni bir kalıp içeren, tamamen güncellenmiş üst parçalar ile öncüdür. Kalıplanmış bir topuk dolgusu ve birinci sınıf topuk tutuşlu kilitli dil kayışları, daha iyi kontrol için ayakları sarar. DURACAP alt tabanı yeni bir şekilde, esneklik katar ve sıcak noktaları engellemek için ağırlığı ortadan kaldırarak, kaykacıların en çok ihtiyaç duyduğu yerlerde maksimum dayanıklılık için temel bir uyum sağlar. Ayak tamponlarında daha ağır bir taban dişleri içeren iki parçalı yapısı ve yeni bir tescilli lastik kauçuk bileşiği olan Sick Stick, ayakkabının dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü artırır. Ek olarak, Vans sınıfının en iyisi PopCush enerji geri dönüşlü ayak tabanları enerjiyi alır ve dönüş sağlayarak bacakların kayma sırasında daha uzun süre güçlü kalmasını sağlar.

Skate Authentic, Skate Slip-On, Skate Sk8-Hi, Skate Old Skool ve Skate Era asla modası geçmeyen klasik beyaz / mavi rengin yanı sıra, yeni yan kısımlar, Checkerboard bayrağı ve "Kaykay" odaklı stili ile zamansız silüetleri zenginleştiriyor.

Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack
Vans X Tyson Peterson: Micro-Dazed Pack

Skate Authentic, Skate Slip-On, Skate Sk8-Hi, Skate Old Skool ve Skate Era'dan oluşan Vans Skate Classics koleksiyonu 4 Mart 2021'de Vans mağazalarında ve vans.com.tr/vans_skate'de satışa sunulacak.

ALIŞVERİŞE BAŞLA