ONLINE DESTEK

VAULT X LIBERTY FABRIC COLLECTION

Vans, Liberty London Fabrics ile tasarlanan kadın ayakkabı ve giyim koleksiyonunu sunar.

Her zaman klasik ve orijinal olan Liberty Fabrics, benzersiz baskıları ve tekstilleriyle özgünlüğü ve yaratıcılığı somutlaştırıyor.

KEŞFET

img-1
img-3
img-2
img-4

Bu işbirliği, alanında en iyi iki markayı baharda sunulan bir kadın ayakkabı ve giyim koleksiyonu için bir araya getiriyor. Vans Liberty Fabrics ile tasarlanan koleksiyon, bu Nisan ayında tüm dünyada satışa sunulacak.

Arthur Liberty, Regent Street London kumaş mağazasını 1875 yılında 2000 poundluk bir kredi ile açtı. Bir buçuk yüzyıl sonra, Regent Street mağazası sadece Londra mirası olarak değil, aynı zamanda uluslararası bir alışveriş ve moda merkezi haline geldi. Özgürlük geçmişine her zaman sadık kalmıştır ve kumaş tasarımı hala yaptıkları arasında en önemli noktada yer almaktadır. Her Liberty Fabric baskısı, kurum içi tasarım ekibi tarafından elle çizilir veya boyanır. Bu baskı daha sonra markanın İtalyan matbaasında kumaşa dönüştürülür.

Liberty London Fabrics, çarpıcı tasarımlarından üçünü Vans’ın Old Skool silüetinin bir versiyonuna yansıtıyor. Vans’in ikonik Sidestripe ile dengelenen Liberty’nin çok renkli çiçek deseni, ana renginin siyah arka planında öne çıkıyor. Sarı zemin üzerinde daha parlak kırkyama çiçeklerinden ilham alan bir şal ve ayakkabı stillerini tamamlıyor. Ayakkabı modellerini çeşitlendirmek için Vans ve Liberty, Old Skool'da bulunan koyu çiçek motifini kullanarak bir kadın giyim ve aksesuar üzerinde işbirliği yapıyor. Vans x Liberty Mont, tona uygun checkerboard cebi detayı ve Libertyf fabrics çiçek cebinin yanı sıra, manşet astarı ile tamamlanan yakasız bir shell mont ile kullanışlı stilini yansıtıyor. Checkerboard ve yamalı desenler, işlemeli Liberty çiçek markası eşliğinde zıt checkerboard bloklama ile Vans x Liberty gömlek modellerini tamamlar. Aksesuar çeşitleri, dayanıklı bir kanvas mini çantanın yanı sıra, her biri Vans ve Liberty of London logoları eklenmiş, checkerboard panelli bucket şapka içerir.

img-6