ONLINE DESTEK
hero

LARRY EDGAR OLD SKOOL PRO BMX

DESTEĞİ HİSSET

 

BMX tur yaşantısı zor olabilir. Vans takım sürücüsü ve arka arkaya BMX Pro Cup şampiyonu Larry Edgar'ın yükselişlerdeki tuhaf hareketleri, keskin metal pedallara binişi veya zemine inişi sırasında destekleneceğine dair bir güvene ihtiyacı vardır. Neyse ki Vans, Larry ve dünyanın her yerinde bulunan BMX sürücüleri için Old Skool Pro BMX'i Larry Edgar’ın kendi siyah ve sarı renginde tasarımıyla piyasaya sürmekten gurur duyuyor.

Ayakkabının temelinde pedal hissi, destek ve dayanıklılığın üstün bir kombinasyonunu sunmak için özel olarak tasarlanmış Vans’ın Wafflecup BMX dış taban teknolojisi yer alıyor. Bu ayakkabı darbelere karşı koruma, yastıklama ve her sürüş türü için özel enerji dönüşü sağlamak adına titizlikle ayarlanmış yepyeni bir köpük yöntemi olan Vans'ın tescilli PopCush teknolojisi ile yükseltilmiştir. Vans'in Duracap teknolojisi olarak da bilinen ayakkabının çabuk aşınan alanlarındaki güçlendirilmiş taban desteği ise gerekli dayanıklılığı sağlarken ayakkabının ömrünü uzatır.

img-2
img-4
img-3
img-5

İkinci Dünya Savaşı bombardıman uçağındaki elle çizilmiş bir sanatsal grafikten esinlenen Larry'nin imzasını taşıyan LS tişört ve snapback şapkanın yanı sıra sürücünün "Live Fast, Land Flat.'' sloganını da somutlaştırmak için bir şimşek simgesiyle Old Skool Pro BMX'i tasarladı.

Kaliforniya'nın Corona şehrinin yerlisi olan Larry, uzun yıllar önce 13 yaşında ata binmeye başladığından buu yana ilerlemeye devam ediyor ve asla pes etmiyor. Güçlü sürüşü ve derin hileleri ile çılgın bir zemin oyunundan - 180'lik bunny hop dönüşü, vurgulu bunny hop alçalma ve hatta üçlü dönüşü ya da 360'lık -o-fakie dahil olmak üzere - havada herkesten çok daha büyük bir yeteneğe dönüşür. Bu, onun diğerlerinden ileride olmasını (kelime oyunu yok) sağladı.

img-6

Genel anlamda bakarsak, Larry tüm Vans BMX Pro Cup'taki high air etkinliğini kazandı - O, gerçekten dokunulmaz. Pro Cup genel şampiyonluğunu bir değil iki kez güvence altına aldı ve Reader'ın Yılın Sürücüsü Adayı için NORA Kupası kazandı.

Larry, zor koşullar altında performans gösterebilirken her koşulda iyi görünmeye devam edebilen bir ayakkabının değerini ve önemini biliyor. Hızlı yaşa, düz in. Hepsi bu kadar.

Larry Edgar Old Skool Pro BMX ve özel giyim koleksiyonuna şimdi seçili Vans mağazaları ve siteden ulaşabilirsin.

KEŞFET