ONLINE DESTEK

VANS X FEDERAL

Vans ve Federal Bikes yeni bir koleksiyon için işbirliği yapıyor.
Vans ve İngiltere'nin önde gelen BMX markası arasında gerçekleşen ilk işbirliği.

KEŞFET

Birleşik Krallık BMX topluluğunun ana merkezinden gelen Vans ve Hastings çıkışlı Federal Bikes, Old Skool BMX'e yeni bir bakış getirerek, sınırlı bir tamamlayıcı koleksiyon için işbirliği yaptı. Her iki markanın ikonik logosunu vurgulayan üç parçalı bu koleksiyon çok yakında sunulacak.

Vans’ın Anaheim Factory koleksiyonlarından ilham alan Old Skool BMX, siyah süet ve kanvas ince çizgili üst parçaya sahiptir. Federal'in imza logosu, ayakkabı dilinde ve topukta yer alarak görünümü tamamlıyor.

img-2
img-3
img-3

Old Skool BMX, sadece stil odaklı olmakla kalmayarak, Vans’in tüm BMX teknolojisi ile donatılmıştır. Ayakkabı, pedal hissinden ödün vermeden en iyi destek ve dayanıklılık kombinasyonunu sunan, BMX'te türünün ilk örneği Vans’ın devrim niteliğindeki Wafflecup BMX teknolojisine sahiptir. BMX kullanıcıları tarafından ve onlar için özel olarak tasarlanarak test edilmiş olan Wafflecup BMX, Vans'in klasik lastik kauçuğu bileşiğinin altına ikinci bir destek sunar, tümü güçlendirilmiş daha dayanıklı ve esnek bir yapıya sahiptir.

img-6
img-6

Ayrıca, darbe koruması ve özel enerji geri dönüşü sunan PopCush teknolojisi gibi sınıfının en iyisi güncellemeler ve yüksek aşınma alanlarında DURACAP destekli alt taban, ayakkabının kullanım süresini uzatmak için benzersiz bir dayanıklılık sağlıyor.

Ayakkabıları tamamlayan bu seride, ayrıca her ikisi de Federal’in grafik logolarını içeren bir Vans x Federal LS Üst ve şapka bulunur.

Vans ve Federal, aralarında Bruno Hoffmann, Anthony Perrin ve Dan Lacey'nin de bulunduğu birkaç takım sporcusunu paylaşıyor ve sporcular birlikte, Speed Dial olarak bilinen Kanarya Adaları Tenerife'deki bir etkinlikte koleksiyonu deneyimlemek için performanslarını sergiliyor.

BMX topluluğunun önde gelen isimleri olan Federal, 20 yıldan fazla bir süredir çevresinde ve kurum içinde tasarlanmış çerçeveleri, giyim ve aksesuarları ile tanınıyor. Federal 2019'da NORA Kupası'ndaydı, Anthony Perrin için FTS ile En İyi Video Bölümü, Rich Forne'dan FTS için En İyi Video ve Boyd Hilder ile Reader’s Choice Award'ı kazandı.

Vans x Federal koleksiyonu yakında Vans mağazalarında ve online olarak satışa sunulacak.

YAKINDA