ONLINE DESTEK
hero

ULTRARANGE EXO HI MTE

Dış etmenlere karşı dayanıklı şekilde tasarlanmış ters Waffle dış taban ve tüm hava koşullarına uygun MTE 360 teknolojisi, güçlü zemin tutuşu ve dayanıklılık sağlar.

Sörfçüler macera arayanlardır. Herhangi bir göreve dayanabilecek ayakkabılara her zaman ihtiyaç duyarlar. En beklenmedik durumların üstesiden gelmek için uzun süreli konfor, güvenilir zemin tutuşu ve dayanıklılığa ihtiyaç duyan maceraperestler için Vans'in UltraRange Exo Hi MTE serisi, tüm zorlu koşullara karşı koymaya hazır.

img-1

All-Weather MTE 360 teknolojisine sahip UltraRange EXO Hi MTE, sıcaklık koruyucu ve nem kontrolünü sağlayan özel kaplama ile tasarlandı. MTE 360, hava koşullarına karşı dayanıklı bir üst katman, dış taban / orta taban ile taban astarı arasında ise sıcaklığı muhafaza eden bir astar içerir.

Ters Waffle tabanla yeni tasarlanan birlikte kalıplanmış dış taban, hafif, çok yönlü koruyucu kavrama ve dayanıklılığı en üst düzeye çıkarmak için üretilmiştir. Sonuç, sörfçülerin her gün karşılaştıkları benzersiz senaryolara karşı durabilen ve onları bir sonraki maceralarına yol alırken geçtikleri arazilerin üstesinden gelmeye hazırlayan bir ayakkabıdır.