ONLINE DESTEK
img-hero

THE ULTRARANGE EXO

Beklenmedik koşulları planlayamazsın, ama hazırlıklı olabilirsin.

ÜRÜNLERİ KEŞFET

 

Tüm eski deneyimlere rağmen, işler bazen farklı şekilde gelişir ve işte gerçek macera da tam olarak o zaman başlar. Bu, güvenebileceğiniz bir desteğe en çok ihtiyaç duyduğunuz zamandır. Vans tüm bunları göz önünde bulundurarak, sadece yolculuklara dayanabilmekle kalmayan, ayrıca sizi zor koşullarda bile rahat ettirebilecek bir ayakkabı olan yeni Vans Ultrarange EXO'yu geliştirdi.

Her ortamda giyebileceğiniz Vans UltraRange'in en son evrimi olan UltraRange EXO, uzun süreli konfor, arttırılmış dayanıklılık ve güvenilir kavrama sunmak için tasarlanmış çok yönlü bir modeldir. Yeni koleksiyonun öne çıkan özelliklerini vurgulamak için fotoğrafçı Matthew Correia ve Jennifer Bin, görsel sanatçısı John Zabawa ve Upendo, müzisyen Lee-Ann Curren ile bir araya gelerek Lizbon ve Jakarta sokaklarını keşfederek, doğal anlar yakaladı.

"UltraRange Exo bu sezonda, nefes alabilen, Vans Old Skool'dan ilham alan üst tasarımı ve kaymayı engelleyici kalıplanmış bir taban ile güçlendirildi. Yeniden tasarlanan kalıplanmış UltraCush® Lite orta taban, tamamen kauçuk waffle tabanı ile hafifliğini korurken tutuşu ve dayanıklılığı en üst seviyeye çıkarıyor. Tamamen yeni EXO iskeleti, parmak ucu ve yan duvarlar boyunca yapısal destek sunarken topuk kalıbı sayesinde ayak anatomisine uyum ve nefes alabilirlik kanallarına sahip UltraCush dil ile Vans ayakkabınıza üstün hava akışı sağlar."

Hem Vans kadın ayakkabı hem de Vans erkek ayakkabı modellerinde kullanılan üstün kaymaz tabanı, gün boyu konfor sağlayan dayanıklı yapısı ile yepyeni UltraRange EXO, sürekli hareket halinde olanlar için mükemmel bir ayakkabı.

ÜRÜNLERİ KEŞFET