ONLINE DESTEK
Tony Hawk's Pro Skate 1 + 2 Game

TONY HAWK'S™ PRO SKATER™ 1 + 2

Şimdiye kadar yapılmış en ikonik kaykay oyunları için TONY HAWK THE GAME'i ziyaret et.

Tony Hawk’ın Pro Skater video oyunu serisinin dünyanın her yerinden pek çok insanı bir oyun kumandası almaya değil, aynı zamanda ilk kez bir kaykayın üzerine atlamaya teşvik ettiğinden şüphemiz yok. İster orijinal oyunları oynayarak büyümüş olun, ister sadece bunların kaykay ve popüler kültürü üzerindeki etkisini duymuş olun, artık ilk iki ikonik THPS oyununa yepyeni bir yoldan dalma şansınız var. Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2, baştan sona HD olarak yeniden oluşturulmuş ve düzenlenmiş bir koleksiyonla geri döndü. Vicarious Visions tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan bu koleksiyon, Xbox One X dahil olmak üzere Microsoft'un Xbox One cihazları ailesi olan PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro'nun yanı sıra Epic platformu aracılığıyla PC'de de mevcuttur.

Tüm kaykaycılar, seviyeleri ve numaralarıyla geri döndü ve şimdi o milyon puanlık birliktelik için heyecanlanırken yararlanabileceğiniz daha çok avantaj var. Efsanevi Tony Hawk ve Vans takımının kaykaycılarından Steve Caballero, Andrew Reynolds ve Geoff Rowley de dahil olmak üzere orijinal ve profesyonel bir kadro olarak kayabilirsin. Ayrıca en sevdiğiniz orijinal kaykay efsaneleri olarak oynamanın ötesinde, Vans takım kaykaycısı Lizzie Armanto da dahil olmak üzere yeni bir profesyonel dönemini de deneyimleyebilirsin.

Oyun, Warehouse, Downhill Jam, School II ve Chicago Skatepark (şimdi Vans-ilhamlı yeni bir görünüme sahip) dahil olmak üzere ilk iki oyundaki tüm klasikleşmiş detayları geri getiriyor. Ya da, farklı yollardan biçimlendirilebilen ve bükülebilen Akıllı Parçalar gibi derinlemesine bir park özelleştirmesine olanak tanıyan sağlam düzenleyiciyle rampadan yollara yenilenen Create-a-Park ile rüya gibi bir kaykay parkı yapabilirsin.

En başından yeni bir kaykaycı yaratabileceğin ve onları gerçek Vans ayakkabıları ya da kıyafetler dahil olmak üzere kilidi açılabilir ürünlerle donatabileceğin Create-A-Skater'da kendi kişisel tarzını ifade et. Sonra, kaykaycını al ve tek oyunculu Turlar, Serbest Kaykay modlarının yanı sıra serinin imzalı çok oyunculu modları ile birlikte tüm orijinal oyun modlarını deneyimle; ayrıca oyunda artık özel olarak seçilmiş oynatma listeleri ve sıralanmış liderlik tablolarıyla * tamamlanan yeni bir çevrimiçi sistem bulunuyor.

Son olarak, oyunun müzikleri dünyanın dört bir yanından ve birçok türden yeni şarkının üstüne nostaljik esintili THPS 1 + 2 marşları yerleştirerek oluşturulmuş, yeni nesil için seriyi tanımlayacak bir dizi şarkıyı içeriyor.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile kaykayın sınırlarının ötesine geç, kendi tarzını göster ve yeni nesil kaykay yaratıcılarının bir parçası ol. Oyunun içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmek için @tonyhawkthegame sosyal kanallarını takip edebilir ve TONY HAWK THE GAME üzerinden oyunu satın alabilirsin.

HABERLERİ GÖR