ONLINE DESTEK

SURF SUPPLY

Vans Sörfçüleri, Ainara Aymat, Leila Hurst ve Karina Rozunko Yeni Surf Supply Koleksiyonunu Tasarladı.
 
Her sörfçünün kişisel stilini yansıtan koleksiyon, günlük temel ihtiyaçlardan iddialı parçalara kadar çeşitlilik gösterir.
 

YAKINDA

vans-surfSupply-01
vans-surfSupply-02

Bitmeyen yazlar ve ada havası, güçlü sörf geçmişine sahip rahat bir yaşam tarzını yansyan Vans Surf Supply koleksiyonu ilham kaynağı oluyor. Vans'in üç kadın sörfçüsü Ainara Aymat, Leila Hurst ve Karina Rozunko ile iş birliği ile tasarlanan Surf Supply koleksiyonu çok yakında online ve seçili Vans mağazalarında.

Sporcuların küratörlüğünü yaptığı ve kendi kişisel tarzlarından ilham alan tasarımlar, sörfçülerin olmazsa olmazlarını ve üst düzey ihtiyaçlarını bir arada sunuyor. Koleksiyon, eşsiz Fuerteventura volkanik adasında, Avrupalı sörfçü Ainara Aymat da dahil olmak üzere her sporcunun bakış açısıyla fotoğraflandı.

"Gerçekten günlük olarak giyeceğim bir şey yaratmak istedim - konforlu, sade ama sokak stiline selam veren bir tasarım." olarak bahseden Ainara, "Ayakkabılar beni çok heyecanlandırdı - çok rahatlar, onları asla çıkarmak istemiyorum! Fuerteventura'daki çekim düşündüğümden de iyiydi - kendi parçalarımı görmek ve fikirlerimi hayata geçirmek inanılmaz bir deneyimdi." dedi.

vans-surfSupply-03
vans-surfSupply-04
vans-surfSupply-05
vans-surfSupply-05
vans-surfSupply-06

Bu sezon yepyeni bir ayakkabı stilinin tanıtımını var – Colfax Boot . Ainara'nın bu deri slip-on silüeti, klasik bir Vans ikonu olan Leila's Slip-On SF'deki iki parçalı yapısıyla bağlanan ince bir Checkerboard detayına sahiptir, ancak farklı olarak bir sörf dokunuşu vardır. Ayakkabı koleksiyonu, şimdi Vans'in bilinen Old Skool koleksiyonun ilk versiyonu olan Karina's Style 36 ile tamamlanıyor.

Sporcuların her biri kendi tarzına uygun parçalar seçerek giyim koleksiyonuna kişisel bir dokunuş kattı. Öne çıkan parçalar arasında Ainara'nın siyah renkli yüksek belli, düz paça kesim, pile detaylı ve bel bandında yılan işlemeli chino pantolon yer alıyor - Leila'nın ana görünümü ise kişiselleştirilmiş palmiye ağacı logosuyla beraber, iş giysisinden ilham alan bir havaya sahip büyük boy bir kot ceketi içeriyor. Son olarak Karina'nın görünümü ise sade bir pamuklu jarse olan Karina scoop-tank ve Cord Sırt Çantası'nda bulunabilen sıcak bir picante renk grubu etrafında toplanmıştır.

Koleksiyondaki diğer giyim ve aksesuarlar arasında, Ainara kordonlu dokuma dar kesim üstü ve kot ceketi ile kombinlenerek Leila dar kesim denim şortuyla beraber mükemmel uyumu yakalıyor. Bu çok yönlü koleksiyonda Surf Supply yarım fermuarlı polar, Surf Supply ekip tişörtü, slip elbise ve bucket şapka gibi ürünler de yer alıyor.

vans-surfSupply-07
vans-surfSupply-10

Surf Supply Koleksiyonu çok yakında vans.com.tr ve seçili Vans mağazalarında.