ONLINE DESTEK

STEPMOTHER

Vans Rusya’dan yeni bir kar filmi projesi.

VİDEOYU İZLE

Vans Avrupa, Rusya ekibinin yeni projesi Stepmother’ı yayınlamanın heyecanını yaşıyor.

Mother Russia, birden fazla kültürü barındıran ve farklı iklim bölgelerine ve 11 farklı zaman dilimine sahip bir ülke olan Rusya’da yaşayanların ülkelerinden bahsederken kullandıkları oldukça popüler bir ifadedir. “Rusya bizim için ikinci bir anne gibidir veya ÜVEY ANNE gibi.”

Film Nizhny Novgorod ve Cheboksary şehirlerinde, Volga Nehri’nin yanında çekildi. Volga Nehri Rusya’nın en bilindik simgelerinden biri ve Avrupa’daki en uzun nehirdir ama aynı zamanda Avrupa’nın Asya ve Batı’nın Doğu ile buluşma noktasıdır da. Snowboard konusuna gelince, nehirler toprağı aşındırıp inişler yarattığından ortaya inanılmaz snowboard pistleri çıkar.

Nikita Sekh önderliğinde, Vans Rusya ekibi checkerboard bayrağın altında birleşerek ilk ulusal Vans snowboard videosunu çekmeye koyuldu. Nizhny Novgorod ve Cheboksary’nin tren parklarından şehir merkezine kadar sokak snowboard’una elverişli çok sayıda noktasıyla snowboard için keşfedilmeyi bekleyen yerler oldukları ortaya çıktı. Fazladan gereken tek şey kardı ve snowboard dünyasının şansına Rusya’da kışlar insanı hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor.

Bütün proje sadece 10 gün sürdü ama her biri hatırlanmaya değerdi. Stepmother’ı Method’un YouTube kanalından izleyebilirsin.

Vans kar takımı hakkında daha fazla bilgi için @vanssnow ve @vanseurope  Instagram hesaplarını takip et.