ONLINE DESTEK

VANS X SPITFIRE WHEELS

 

January 30, 2024

Kaykay kültürünün ikonik firmalarından Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels, arkadaşlarınla birlikte tüm kaykay maceralarında giyebileceğin, sağlam olduğu kadar çok yönlü de bir koleksiyon tanıttı.

2017 yılında ilk işbirliklerinden sonra, Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels bir kez daha birlikte çalışarak üç adet ayakkabı tasarladı. “Black/Flame” renkli Rowan 2 adını, Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels takımının üyesi ve her iki markayı da temsil eden kaykaycılardan biri olan Rowan Zorilla’dan alıyor ve iki klasik olan Skate SK8 Hi Reissue ve Skate Old Skool da benzer “Black/Flame” renkleriyle ona eşlik ediyor. Rowan 2 darbe korumasını artırmak için ön ayak bölümüne doğru uzatılan ImpactWaffle™ yastıklama ile ekstra konfor sağlıyor. Aynı zamanda, Skate SK8 Hi Reissue ve Skate Old Skool maksimum enerji geri kazanımı için PopCush™ teknolojisinden faydalanıyor. Üç ayakkabı modelinde de optimum dayanıklılık ve zemin tutuş için Duracap™ ve SickStick™ kauçuklar kullanıldı, ayrıca suya dayanıklı kaplama uygulaması yapılarak ripstop, balistik naylon ve metal gibi materyallerle dayanıklı bir görünüm sunan tasarıma yer verildi.

Vans

Toplumun her kesiminden kaykaycılara yönelik kapsamlı ve cinsiyetsiz giyim koleksiyonu da kaykaycıların tarzını tamamlıyor. Marka birlikteliğine vurgu yapan detaylara sahip kapüşonlu üstler ve kısa kollu gömlekler gibi kaykay klasiklerinin yanı sıra düz renk ripstop ve 210 poli astardan üretilen imza niteliğindeki katlanabilir yelek de koleksiyonun içinde yer alıyor. Şapka ve tote çanta ile koleksiyon tamamlanıyor.

Vans Skateboarding x Spitfire Wheels koleksiyonu 1 Mart tarihinde vans.com.tr/kaykay-koleksiyonu adresinde ve seçili kaykay mağazalarında satışa sunulacak.