ONLINE DESTEK
Vans Sonic Souvenirs

VANS SUNAR: SONIC SOUVENIRS

Güney Afrika'da başlayan bir Mikey February Portreleri Serisi

İLK BÖLÜMÜN FRAGMANINI İZLE

Kai Neville'in yönettiği, sanatın, müziğin ve sörfün iç içe geçmişliğini araştıran yeni bir portre serisi Sonic Souvenirs'in ilk bölümünde, Güney Afrika'nın Doğu ve Batı kıyılarında gerçekleşen tamamıyla ruhani bir yolculuk için Vans ve Mikey February'e katıl. 

İlk bölüm dünya genelinde 13 Nisan 2021'de yayınlanacak.

Güney Afrika'da büyüyen Mikey'nin tarzı, okyanus, sanat, müzik ve kültür dahil olmak üzere doğal ortamının uyumlu bir karışımının sonucudur. Bu ilk bölümde Mikey, çocukluk evini Cape Town'ı ve çevredeki küçük köyleri ziyaret ederken görsel ve işitsel açıdan ilham verici bir deneyim sunar. Bölgede var olan çeşitliliğe ve bunun insanları, müziği ve genel kültürü nasıl etkilediğine ışık tutar.

Tüm seri boyunca devam eden bir fon olarak müzik, Mikey’nin hayatında ve sörfünde önemli bir rol oynar. Sonic Souvenir'in Güney Afrikalı müzisyen Madala Kunene ve arkadaşlarının orijinal müziğini ayarladığı ilk bölümünde Mikey, müziğin genç yaşta nasıl bir itici güç haline geldiğini anlatır.

Vans Sonic Souvenirs
Vans Sonic Souvenirs
Vans Sonic Souvenirs
Vans Sonic Souvenirs
Vans Sonic Souvenirs
Vans Sonic Souvenirs

Mikey ayrıca, sörfün en tanınmış yerlerinden biri olan Güney Afrika’nın Doğu Burnu’na bu kadar yakın bir yerde büyümenin zevkini, olumsuzluklarını ve tüm bunların, onun bakış açısını ve yaklaşımını nasıl şekillendirdiğini de anlatır.

Zahmetsiz görünen girişimiyle olduğu kadar ortaya çıkardığı yeni yolla da küresel çapta ilgi gören Mikey, Afrika'daki yeni nesil sörfçüleri temsil ediyor. Kısa bir uçak yolculuğu mesafesinde J-Bay ile büyüyen Mikey, kendisini günümüzün en şık sörfçülerinden biri haline getirdi. Ayrıca, Waves for Change ile ortaklaşa sörf yaparak Güney Afrika'da risk altındaki gençlere ilham vermek için Vans’in yardımsever girişiminde itici bir güç oldu. Bu çalışmanın bir sonucu olarak, Mikey ve eşi, kendilerini Afrika'da yükselen sörf alanlarını vurgulamaya ve desteklemeye adanmış bir kar amacı gütmeyen kuruluş olan JUJU'yu kurmaya teşvik ettiler.

Sonic Souvenirs'in ilk bölümü dünya genelinde 13 Nisan'da Vans’in YouTube kanalında gösterime giriyor.