ONLINE DESTEK

VANS HALF CAB™’in 30. YILINI KUTLUYOR

Skate Half Cab '92 ile bir neslin ikonik imzası olan Half Cab geri dönüyor

Orijinal aksiyon sporları ayakkabı ve giyim markası olan Vans, Skate Half Cab ‘92 ile birlikte Half Cab™’in 30. yılını kutlamanın heyecanını yaşıyor. Kaykay dünyasının bir neslini tanımlayan siluete saygısını sunan Skate Half Cab ’92 kaykaycılar düşünülerek yeniden tasarlanırken, onu bir ikon haline getiren orijinal heritage yapısını ve yenilikçi “DIY” ruhunu korumaya devam ediyor.
1992 yılında, ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkan orijinal Half Cab™’i kaykaycılar, bilekli ayakkabıları keserek kendi kaykay ayakkabılarını tasarlamak isterken ortaya çıkardı. Ellerinde makas ve banttan başka bir şey yoktu ve farkında olmadan dünyanın en iyi kaykay ayakkabısını yarattılar. Otuz yıl sonra Half Cab™ dünyanın hala en fazla güvenilen ve tanınan kaykay ayakkabısı olmayı sürdürüyor. Vans, kaykayın geleceğine selam niteliğinde bir klasik olan Skate Half Cab ’92 ile bu mirası geliştirmeye devam ediyor.

YAKINDA

Skate Half Cab ‘92’nin deri üst parçası doğru zamandaki desen değişimiyle ayakkabı burnunu ayırırken ollie yama da daha modern bir estetik katıyor. Kalıplanmış topuk dolgusu, sabit ayakkabı dili bantları ve kaliteli topuk bölümü ayağı sararak kaykay sırasında kontrol ve rahatlık sunuyor. Yeni yapısı ile DURACAP, esneklik katıp fazla ağırlıkları ortadan kaldırarak kaykaycıların ihtiyaç duyduğu maksimum dayanıklılığı sağlıyor. İki parçalı tabanı burun tamponlarında daha ağır ve tırtıklı yapıya sahipken, tescilli yeni kauçuk bileşeni olan SickStick ayakkabının dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü artırıyor. Ayrıca, Vans’in sınıfının en iyisi PopCush enerji geri kazanımlı ayak tabanı, bacakların yorulmasına engel olarak daha uzun süreli kaykay performansı sağlar.

Yan kenar detayı, Vans’in imzası niteliğindeki Checkerboard etiket ve Skateboarding grafik uygulamaları ile birlikte yadsınamaz bir özgünlük kazanıyor. Mavi ve kahverengi tonlarındaki Skate Half Cab ‘92, 90’ların sonu ve 2000’lerin başında onu bilinir kılan kaykaycılara saygılarını sunar.

1989 yılında, Vans ve kaykay efsanesi Steve Caballero ilk imza ürünü olan kaykay ayakkabısı Caballero’yu tanıttı. Sonraki haftalarda, “DIY” anlayışıyla kaykaycılar gelişim ve yaratıcılık ruhunun sınırlarını zorlayarak bilekli ayakkabılarını kendi ihtiyaçlarına göre kesip silueti yeniden tasarladılar. Böylece, Half Cab™ doğdu. Bu yıl Vans, Half Cab™ ürünleri ve Half Cab™’in dününe, bugününe ve yarınına ilişkin derinlemesine hikayelerle kaykayın yaratıcı ruhunu ve kaykay kültürüne ve çok daha fazlasına etki etmiş bir ikonun otuz yıllık geçmişini kutluyor. Yıl içinde daha fazla bilgi sahibi olmak için Vans.com adresini ziyaret et.  

Skate Half Cab ‘92 çok yakında vans.com.tr ve Vans mağazalarında satışta.

YAKINDA