ONLINE DESTEK

THE SK8-HI MTE-2

Vans, MTE koleksiyonunun en yeni üyesini tanıtmanın heyecanını yaşıyor. Zorlu doğa koşulları için tasarlanan ve aynı zamanda günlük kullanım için de üstün konfor sunan Vans'in yeni Sk8-Hi MTE-2 ayakkabısı, çeyrek asırlık snowboard botu deneyimini ve teknolojisini ikonik bir Vans siluetinde bir araya getiriyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Sk8-Hi MTE-2, beklenmedik hava koşullarında, tarzından ödün vermek istemeyenler için her koşula uygun bir ayakkabı olarak tasarlandı.  

GORE-TEX Invisible Fit™ su geçirmez teknolojisine sahip bu ayakkabı, suyu dışarıda tutarken aynı zamanda içerdeki nemin dışarıya çıkmasını sağlayarak ayakların kuru kalmasını sağlıyor. Zonal Primaloft® yalıtımı, ayaklarını rahat ve sıcak tutmak için vücut ısısını yakalayan ve koruyan milyonlarca küçük hava cebi içeriyor. Vans'in yeni All-Trac™ Cold Weather Compound özelliği ve agresif alt taban deseni, ıslak şehir sokaklarından öngörülemeyen patikalara kadar her şeyde üstün kavrama sağlarken, UltraCush™ çift yoğunluklu orta taban gereken yastıklama ve desteği sunuyor.    

 

Aktivitelerden ilham alan ve macerayı odağında tutan MTE-2, konfor ve korumayı bir arada sunuyor. 

ALIŞVERİŞE BAŞLA