VANS SKATEBOARDING VE NICK MICHEL STAKE YENİ SKATE CLASSICS KOLEKSİYONU GELİŞTİRDİ

Ağustos 7, 2023
  • KAYKAY

 

 

Michel Batı Yakası’nın önde gelen yeni nesil kaykaycılarındandır ve giderek artan etkisini Skate Old Skool, Skate Half Cab ‘92 ve giyim ürünlerinden oluşan yeni Vans Skateboarding koleksiyonunda görmek mümkün.

Nick Michel kaykaya farklı bir gözle bakıyor ve kaykay üzerindeyken sergilediği hünerler de bu bakış açısını yansır nitelikte. Las Vegas doğumlu ve Los Angeles’da yaşayan Vans Skateboarding takımı liderinin tarzı hiç kimseye benzemez: Akıllardan çıkmayan videolarında da görülebileceği gibi kaykay tarzı gösterişten uzak bir akıcılıkta ve hiçbir uyumsuzluk barındırmayan bir teknik seviyededir.

Michel tüm dünyadaki kaykay camiası tarafından tanınmaktadır ama mütevaziliğini koruyarak eskiden beri birlikte takıldığı ekibine sadık kalması yükselen bir yıldız için azımsanmayacak bir özelliktir. Kısaca anlatmak gerekirse, Michel’ın tarzı zor şeyleri zahmetsiz göstermek üzerinedir. Vans Skateboarding ile birlikte geliştirdiği, Skate Old Skool ve Skate Half Cab ‘92 modellerinin kişiselleştirilmiş versiyonlarından ve altı parça giyim ve aksesuardan oluşan yeni koleksiyonu da bu dünya görüşünü yansıtıyor.

Michel’ın Skate Old Skool ve Skate Half Cab ‘92 modellerinin özel tasarımlı versiyonlarında alt ton olarak kahverengi tercih edilirken, Skate Old Skool modelinde beyaz taban duvarı, jazz çizgiler ve bağcıklar ve Skate Half Cab ‘92 modelinde ise mavi taban duvarı ve bot tipi bağcık detaylarıyla iki model birbirinden ayrışır.

Canlı renk tercihlerine ek olarak, Skate Old Skool modelinde özel ayakkabı dili görseli ve renkli iç taban detayı ve Skate Half Cab modelinin topuğunda özel kabartmalı işleme gibi Michel’ın arkadaşına ait özel çalışmalar yer alır. Performans açısından, her iki ayakkabı da enerji geri kazanımlı PopCush™ iç tabandan uzun ömürlü Duracap taban desteği ve zemin tutuşunu artıran SickStick™ kauçuk dış tabana kadar Vans Skateboarding’in en iyi teknolojileriyle donatılmıştır.

Her iki ayakkabıya eşlik eden kıyafetler bulunur. Check-5 Loose TPRD Denim Pantolon 13,25oz denim ile üretilir ve üzerinde marka işbirliği görselleri bulunur, SS Dokuma gömlek ise özel ekose desenlidir ve rahat kesimdir. LS Thermal, PO Sweatshirt, SS Tişört ve dolgulu dizüstü bilgisayar bölmesi ve iç düzenleyici gibi çok sayıda özelliğe sahip 24 litre kapasiteli Disorder Plus Sırt Çantası Michel’ın yakın arkadaşı Sam Acosta’nın yaptığı görsellere sahiptir.

Vans

Vans Skateboarding ve Nick Michel Skate Classics koleksiyonuhttps://www.vans.com.tr/vans_skate adresinde ve seçili Vans Skateboarding satış noktalarında satışta.