VANS SKATEBOARDING VE BEATRICE DOMOND IMPACTWAFFLE™ KULLANILAN

YENİ ZAHBA MID MODELİNİ GELİŞTİRDİ

Temmuz 13, 2023
  • KAYKAY

 

Zahba’nın gelişmiş kaykay teknolojisi Domond’dan ilham alan görsellerle süslü yarım bilekli modelle buluştu.

Vans Skateboarding takımı üyesi Beatrice Domond kaykay tarzıyla sokak kaykayını beceri ve ustalığı birleştiren yeni ve keyif verici bir yönde geliştirmektedir. Kaykay dışında da aynı şekilde hareket etmektedir: Kişisel tarzı onu modada bir duayen haline getirmektedir.

Bu çok yönlülüğü, Domond’u Zahba ailesinin en yeni üyesi olan ve tıpkı Domond gibi neredeyse her şeyi yapabilen Zahba Mid ile buluşturmak için harika bir seçim haline getirdi.

Vans

New York’ta yaşayan Domond Büyük Elma’nın caddelerinde dört mevsim kaykay yapsa da özellikle ağaçların yapraklarının renginin yeşilden altın rengine dönüştüğü sonbahar mevsiminden keyif alıyor.

Bu mevsim geçişi Zahba Mid modelinde de uygulanarak yeşil süet üst parçalar topukta ve dilde özel sarı renkte görsellerle bir arada kullanıldı ve Jazz Stripe, dil ve bağcıklarda kontrast oluşturan siyah detaylara yer verildi.

Vans

Beatrice Domond imzalı Vans Zahba Mid Vans Skateboarding’in en son ve en iyi teknolojilerini barındırır. IMPACTWAFFLE™ kaykay tahtası hissiyatından ödün vermeden yeni nesil darbe koruması sağlarken, VR3CUSH™ en az %50 biyobazlı EVA köpük içeren çift yoğunluklu köpük ile üretilir.

Vans

Bu iki teknolojinin altında zemin tutuşu, dayanıklılığı ve kullanım ömrünü uzatan bölgesel diş tasarımlı SICKSTICK™ kauçuk bulunur. DURACAP™ ayakkabı burnu çoğu ayakkabının yırtılmasıyla sonuçlanan hareketlere dayanır ve iç taban %98 geri dönüştürülmüş köpükten üretilir.

Beatrice Domond imzalı Vans Skateboarding Zahba Mid 13 Temmuz tarihinden itibaren vans.eu/skateboarding adresinde ve seçili Vans Skateboarding mağazalarında.