VANS X MIKEY FEBRUARY

Vans Surf ve Mikey February’nin Yeni Ayakkabı ve Giyim Koleksiyonu Sörf Yaparken ve Diğer Her Yerde Amaca Yönelik Olarak Üretilir.

Temmuz 12, 2023
  • SÖRF

 

February’nin sudaki benzersiz tarzından ve hayattaki tutkularından ve kişiliğinden ilham alındı.

Vans Surf takımı sporcusu Mikey February’nin sörf yaparken ve hayatın diğer her alanında bir amacı vardır. February dalgalarla boğuşurken gösterdiği azmi ve kararlılığı hayatın her alanına yansıtır ve bu anlayış sayesinde dünyanın en başarılı sörfçülerinden biri olmuştur.

Tüm başarılarına rağmen cana yakın ve ulaşılabilir kişiliğini koruyarak eşiyle birlikte kar amacı gütmeyen bir organizasyon kurmuş ve WSL Şampiyonasına seçilen ilk Siyah Afrikalı sörfçü olmuştur. February’nin azmi, kararlılığı, açık sözlülüğü ve topluma olan sevgisi Vans Surf ile birlikte geliştirdiği yeni giyim ve ayakkabı koleksiyonunda kendini gösteriyor.

Tek başına göz korkutucu dalgaları fethetmenin romantik bir yanı var. Ancak, sörfü daha fazla akılda kalıcı hale getiren toplum ve sörf kültürüyle olan ilişkisidir. Vans Surf x Mikey February koleksiyonu cesareti, beceriyi ve atletikliği yansıtacak şekilde tasarlanan ürünler ve çarpıcı bir tasarıma ve göz alıcı panellere sahip, sürdürülebilirlik odaklı yeni Ultrarange Neo VR3 modeli gibi “öncesi” ve “sonrası” anlarını yansıtan öğelerle sporun bu iki önemli desteğini gerçek “Off the Wall” tarzında keşfediyor.

Ultrarange Neo VR3 ürününün dışında, koleksiyonda kahverengi ve parlak siyah renklerde Surf Boot 2 Hi V, Style 36 Decon VR3 SF ve “Shadow” renginde, kolayca giyip çıkarmak için alçak topuklu Authentic VR3 ürünleri yer alıyor. VR3 spor ayakkabıların her birinde rejeneratif deri ve biyobazlı köpük gibi materyaller bulunur.

Vans’in 2030 itibariyle CO2 etkisi en yüksek 4 materyalimizin (koton, deri, kauçuk ve polyester) %100’ünü rejeneratif, sorumlu kaynaklardan elde edilen, yenilenebilir ve/veya geri dönüştürülmüş kaynaklardan elde edilir hale getirme hedefidir. Vans Surf x Mikey February koleksiyonunda ayakkabının dışında Ever-Ride Şort Mayo, SS Dokuma Gömlek, Chore Mont, SS Tişört, Authentic Pantolon ve Tote Çanta yer alır.

Vans

Vans Surf ve Mikey February koleksiyonu Vans.eu/surf adresinde ve seçili Vans Surf mağazalarında satışta.