ONLINE DESTEK

May 7, 2019

LIZZIE ARMANTO KOLEKSİYONU

Vans'in global kaykay takımından Lizzie Armanto'nun koleksiyonu hazır.

 

Vans'in global kaykay takımından Lizzie Armanto'nun son koleksiyonu artık hazır. Göz alıcı ve renkli çiçeklerin öne çıktığı bahar sezonunda Vans Slip-On Pro, Sk8-Hi Pro ve onları tamamlayan giyim ürünlerinin yer aldığı Lizzie'nin yeni koleksiyonunun da, güzel lavanta tonlarında olması çok doğal.

 

 

 

 

Üstün kaliteli kanvas ve süet üst parçaların kullanıldığı Lizzie Amanto'nun imzasını taşıyan renklerdeki Vans Slip-On ve Sk8-Hi Pro, dayanıklı yastıklama ve gelişmiş konfor için destek sunan UltraCush HD iç taban ile üstün dayanıklılık ve tutarlı kalıp için aşınmanın çok olduğu noktalarda Duracap güçlendirici tabanlığın da dahil olduğu inovatif performans özellikleri ile geliştirilmiştir. Daha fazla koruma için kauçuk ollie ek parçası ile üretilen Lizzie'nin imzasını taşıyan renklerdeki modellerin taban şeridinde ayrıca ayakkabıyı bir araya getiren yansıtıcı checkerboard detaylar vardır.

 

 

 

 

Lizzie Asya'da seyahat ederken şansı sembolize eden geleneksel Japon "Maneki-neko" kedisinden çok etkilendi ve onu bu koleksiyona dahil etmesi gerektiğine karar verdi. Hem Vans Slip-On Pro hem Vans Sk8-Hi Pro'nun tabanında şans getiren detaylar ile topuk parçasında Lizzie'nin isminin baş harflerinin işlemesi yer alır. Sk8-Hi Pro, Lizzie için özel olarak üretilen çiçek şeklindeki üst delikler ile Lizzie'nin estetik zevkini hayata geçiriyor.

 

 

 

 

Lizzie'nin hareket ön planda tutularak tasarlanan giyim koleksiyonu hem şık hem işlevseldir. Lizzie Tulum ideal kaykay aktivitesi için pantolonun içinde kalan, tamamı checkerboard desenli nefes alan elastan materyal sunar. Lizzie Reglan Kapüşonlu Üst kaykay seansı öncesinde ısınırken giymek için kusursuz üsttür. Konforla birlikte iyi bir görünüm sunan rahat kesimi, çarpıcı lavanta-tonları ve Lizzie'nin işlemeli imzası bu ürünü vazgeçilmez bir parça kılar. Son olarak, Lizzie Kaykay Çantası teknik saklama alanı, kaykay ekipmanları ve diğer ufak tefek eşyalar için ideal olan iki ana bölmeli kusursuz seyahat sırt çantası ile yolculukların vazgeçilmez parçalarını güvende tutar.

 

 

 

 

Vans x Lizzie Armanto Koleksiyonuna şimdi tüm Avrupa'daki internet sitelerimizden ve mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Lizzie Armanto'yu Vans.eu adresinden Vans'in en son marka kampanyası 'Vansguards'da izleyebilirsiniz.