ONLINE DESTEK

HOUSE OF VANS LONDON ETKİNLİKLERİNİ DİJİTAL ORTAMA TAŞIYOR

HOUSE OF VANS LONDON DİJİTAL ETKİNLİK YAYINLARININ TAMAMININ KANALLAR ÜZERİNDEN AKTİF OLARAK AKTARILDIĞINI DUYURMAK İSTERİZ!

"Dünyanın dört bir yanındaki müzik sahneleri halka kapandıkça, dijital yeniliğin gücü her zamankinden daha önemli hale geliyor ve küresel anlamda yaratıcı topluluğumuzun değişimi kucakladığını görmek bizim için ilham veren bir bakış açısı oldu.

Sevilen tüm klasik House of Vans etkinliklerini dijital olarak sunarak bu yeni dünyaya birlikte eşlik edeceğiz.

Artık dünyanın dört bir yanından izleyiciler, Waterloo tünellerinin altında özenle seçilmiş sanat gösterileri, müzik performansları, filmler ve daha fazlasını houseofvanslondon.com üzerinden izleyerek, Londra'nın sunduğu şeyleri en iyisi şekilde deneyimleyebilecekler.

Kasım ayı birçok heyecan verici gösteri ile başlıyor:

  • Doc’N Roll Kısa Film Festivali

House of Vans, 2020 Kısa Film Festivalini internete taşımak için Doc’n Roll'daki başarılı insanlarla bir araya geldi. Ortaklık, oldukça seçkin bazı müzik türlerini kapsayan, 2020'nin en popüler sekiz müzik kısasını ana ekranlarınıza getirilmesini içeriyor.
Patlamış mısırını hazırla, rahatla ve kendi evinin konforunda seyretmeye başla.

1. Program: 12 Kasım'a kadar yayınlanıyor.
2. Program: 12 - 19 Kasım tarihleri arası yayınlanıyor.

Galeri bölümümüzü ele geçiren bu özel sanat sergisi, Londra'nın şehir sanatı ile kaykay sahneleri arasındaki benzersiz bağlantıyı araştırıyor ve Bay Brainwash ile Greyson Perry gibi birçok tanınmış ya da yeni ortaya çıkan sanatçıya yer veriyor.

Bu sanal gösteri, 18 Kasım'da yaygın olarak bilinen genç evsizler için hayır kurumu olan Centrepoint'e fon toplamak adına canlı yayın açık artırmasıyla sonlanacak.

Yayın tarihi: 18 Kasım.

Yerel yaratıcıları ve bağımsız ticareti kutlayan House of Vans London, Stack Magazines'in yardımıyla var olan topluluk pazarını Instagram platformuna taşıyor. Safar, Softpunk ve Oh So gibi pek çok eşsiz ve bağımsız olarak bilinen dergileri keşfederek alışveriş yapmak için beklemede kalın.

Yayın tarihi: 14 Kasım.

  • Quasar

Gerçek zamanlı olarak etkileşimli bir enstalasyon yayını olan 'Quasar', çevrimiçi izleyici üyelerini mekan içindeki fiziksel bir yapıyla bağlantılandırır. Işık, ses ve ortam aracılığıyla sürükleyici deneyimlere odaklanan, çok yönlü ve Londra merkezli bir kolektif olan LEG tarafından uygulamaya koyulmuş yapısal tasarım.

Yayın tarihi: 23 Kasım

  • Skate Lates Video Serisi.

Efsanevi Sk8 Fry-Days oturumları için dijitaal anlamda yenilenen bir marka olan Skate Lates, birçok önemli kaykay filmini sunacak ve her ay House of Vans’ın yeraltı skatepark alanlarına farklı bir kaykay ekibi veya bir mağaza getirecek. Bu sefer sıra, kaykaycıların birlikteliğini gözler önüne serecek olan Newport doğumlu ekip üyesi Carve Wicked'a geldi.

Yayın tarihi: Kasım sonu.

Daha fazla bilgi edinmek ve gelişmelerden haberdar olmak için houseofvanslondon.com adresini ziyaret et!

 

ZİYARET ET!