ONLINE DESTEK
15 HAZİRAN 2022

VANS SKATE HALF CAB’İN 30. YILI ŞEREFİNE VANS ELIJAH BERLE İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Elijah’ın tarzı Vans’in ikonik Half Cab ürünün başını çektiği H2T koleksiyonuna ilham veriyor.

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

 

Vans Skateboarding, Skate Half Cab™ ürününün 30. yılı şerefine ürünün imza versiyonunu ve baştan aşağı tamamlayıcı koleksiyonu takım üyelerinden Elijah Berle ile birlikte geliştirmekten gurur duyuyor. Elijah’ın klasik dövme sanatı, motosiklet kültürü, retro sörf ve yüzyıl ortası moda tutkusundan etkilenen koleksiyon özel işlemeler ve çizimler ile öne çıkıyor ve Elijah’ın ikonik tarzını ve tarihteki en etkileyici kaykay ayakkabısının dayanıklılığını yansıtıyor.

Her tür zeminde kaykay yapabilme ve mükemmel kontrol yeteneği ile kaykay camiası içinde tanınan Elijah’ın doğal kaykay becerileri ödün vermediği iş ahlakı ile bir araya geldiğinde kaykay dünyasının zirvesine tırmanmasını sağlasa da kökenlerine ve kendisinden önce gelenlere olan saygısını yitirmedi. Vans bu sezon Skate Half Cab™ ürününü kendi tarzından tasarlaması için sadece Elijah’la çalıştı ve o da kaykayın geleceğine bir selam niteliğindeki haki/siyah renklerdeki versiyonu ortaya çıkardı.

1992 yılında ihtiyaçtan ortaya çıkan orijinal Half Cab™’i kaykaycılar bilekli ayakkabıları keserek kendi kaykay ayakkabılarını yaparak oluşturdu. Ellerinde makas ve banttan başka bir şey yoktu ve farkında olmadan dünyanın en iyi kaykay ayakkabısını yarattılar. Otuz yıl sonra Half Cab™ dünyanın hala en fazla güvenilen ve tanınan kaykay ayakkabısı olmayı sürdürüyor.

 

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Elijah Berle’nin tasarladığı Skate Half Cab™’in süet topuk desteğinin üzerinde dikenli tel deseni, üst parça ve dil bölümlerinde orijinal Half Cab logo yamalar ve ayak tabanında da Elijah’ın adı bulunuyor. DURACAP™ ile güçlendirilmiş materyaller ve yüksek taban derinliği ayakkabının ömrünü uzatırken PopCush™ enerji geri kazanımlı ayak tabanı bacakların yorulmamasını sağlıyor. Koleksiyonda ayrıca iki adet Vans Skate Classics ürünü daha yer alıyor: Sidestripe üzerinde beyaz işlemeli dikenli tel ve ayakkabı burnu kaplamasının üzerinde alevler bulunan siyah renkli Elijah Berle Skate Old Skool ve çıkarılabilir yamalarla tasarlanan siyah renkli Skate Sk8-Hi Decon.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Elijah Güney Kaliforniya tarzını bir dizi giyim ürününe de yansıttı: Beyaz alev detaylı siyah renk Elijah Berle carpenter pantolon, kolunda dikenli tel ve göğüs bölümünde alev desenli uzun kollu siyah tişört, yakasında alev detayları ve göğüste özel Vans yaması bulunan, siyah renkli dokuma kısa kollu gömlek ve koleksiyonun tarzını yansıtan işlemelere sahip, renk bloklu şapka.

2010 yılından veri Vans Skateboarding takımının bir parçası olan Elijah hem bu spordaki hem de hayattaki cesur tarzı ile kaykay sporunu ileriye taşımaktadır. Sayısız övgüye layık görülen Elijah’ın ilham verici tarzı 2010 yılında Tampa Kaykay Birinciliği ve 2012 yılında Skateboard Mag Yılın Kaykaycısı ödüllerinin yanında üç kez Road Alumni Thrasher King ödülünü kazanmasını sağlamıştır. Yakın zamanda Vans’in en son kaykay filmi olan “Alright OK”’de beğeni kazanmıştır. En yeni koleksiyonu ve imza Skate Half Cab ürünü ile Elijah kaykay tarihindeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Vans Skate Half Cab Elijah Berle Koleksiyonu Vans Skateboarding mağazalarında ve vans.com/skateboarding adresinde satışta.