ONLINE DESTEK

VANS X SE BIKES

Vans ve SE Bikes, ikinci bir ayakkabı ve giyim koleksiyonuyla, bisiklete dair her şeyi kutlamak için yeniden bir araya geliyor. Efsanevi BMX markası ve Vans, EVDNT UltimateWaffle™ ve Sk8-Hi® Reissue'nün özel bir renk grubunun lansmanı ile birlikte “Off The Wall” bisiklet yaşam kültürünü kutlamak için bir araya geliyor.

 

YAKINDA

Eşsiz UltimateWaffle™ yapısını kullanan EVDNT UltimateWaffle™, daha fazla yastıklama,dayanıklılıkve destek için dahili UltraCush™ iç taban ile dahili dengeleyici gövdeyi birleştirenyarı saydam bir dıştabana sahiptir. LuxLiner™ iç kısmı, tüm gün bisiklet sürerken daha fazla destek ve rahat kullanım için çorap benzeri mükemmel bir uyum sağlar.Tasarım stil vedayanıklılık için, nefes alabilen örgü üst kısım ve delikli süet yüzeylerle tamamlanır.

 

Koleksiyonda EVDNT'ı tamamlayan ise her biri beyaz deri side stripe ve checkerboard tasarımlı panellere sahip Sk8-Hi® Reissue modelidir. Siyah süet dil, klasik BMX formalarındabulunanlarıanımsatan özel Vans ve SE Bikes yamaları ile birlikte klasik bir Vans "Off The Wall" etiketine sahiptir. Her bir hi-top, özel SE Bikes yazı tipinde yazılmış "Off The Wall" ve "Big Ripper" detayları içerir.

Koleksiyon, siyah pamuklu bir kanvas ve özel bir SE OTW logosunu kullanan bir Vans x SE Undertone II Bucket Hat ile tamamlanır.

Vans x SE Bike koleksiyonu çok yakında vans.com.tr ve seçili Vans satışnoktalarında.

YAKINDA