ONLINE DESTEK

VANS ULTRARANGE EXO

UltraRange EXO, bu yaz, istediğiniz yere ulaşmana yardımcı olmak için iyileştirilmiş materyaller, yeni tasarım ve daha fazla konfor ile yeni bir deneyim sunuyor. Şehir sokaklarını keşfederken veya patika yollarda, UltraRange EXO her zaman beklenmedik durumlara hazır.

YAKINDA

vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo

Yeniden yapılandırılmış bir üst kısma sahip UltraRange EXO, nefes alabilirlik ve artırılmış dayanıklılık için dikişsiz bir yapı olan RapidWeld teknolojisi ile tasarlandı. Kalıplı topuk desteği, ayakkabının her durum için çok yönlü ve rahat olmasına yardımcı olur. UltraRange EXO aynı zamanda tüm gün konfor için ortak kalıplanmış UltraCush Lite orta taban ile geliştirildi. Bu taban ağırlaştırılmadan geri tepme ve destek sunuyor. Her türlü zemin tutuşu, kauçuk kaplı ters Waffle dış taban ile sağlanırken, diğer yandan optimum esneklik veriyor.

vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo
vans-ultraRange-Exo

Black/Electric Orange ve True white/Winter Sky olmak üzere iki renkte satışa sunulan UltraRange EXO, karbondan ilham alan checkerboard yan panele sahip ve parlak, keskin renk vurgularıyla ve Vans'in sembolik Sidestripe’ı ile tamamlanıyor. Macera seni nereye götürürse götürsün, UltraRange EXO çok yönlü stili ve özellikleri ile beklenmedik durumlarla başa çıkmak için donatıldı.

Vans Ultrarange EXO, çok yakında Vans.com.tr ve seçili Vans mağazalarında satışta.

YAKINDA