ONLINE DESTEK
img-hero

BETTER TOGETHER KOLEKSİYONU

Vans Better Together Ayakkabı ve Giyim Koleksiyonu 90'ların nostaljisinden esinleniyor.

 

Vans, kendilerini sanat, müzik, aksiyon sporları ve moda gibi platformlar aracılığıyla ifade eden yaratıcı toplulukların ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 2021 baharı için Vans, nostaljik kadın ayakkabı ve giyim koleksiyonunu sunmak için 90'ların sonu ve 2000'lerin başındaki cesur ve eğlenceli trendlere dönüş yapıyor. Better Together koleksiyonu çok yakında seçili Vans mağazalarında ve Vans.com.tr'de satışa sunuluyor.

img-2
img-2
img-2
img-2

Vans'in Better Together koleksiyonu, 90'ların sonları ve 2000'lerin başlarındaki sakin günlerine dönüyor ve Classic Sk8-Hi, Era, Old Skool ve Slip-On silüetleriyle eğlenceli bir airbrush esintili unicornlar, kelebekler, kalpler ve markanın ikonik checkerboard deseni ile rüya gibi pastel renk tonlarını fotoğraf stüdyosu arka planlarına bir gönderme olarak bir araya getiriyor. Kadın giyim koleksiyonu, sezon için iki önemli ana kombinle havalı kız stilini özetliyor. Arkadan dikiş detaylı ve ön kısımda logo işlemeli fitilli kumaştan atlet ve parıltılı Together Forever elbise, okyanus yıkamalı denimden tasarlanan Together Forever Ceket ile mükemmel uyum sağlıyor.

img-1
img-1

Günlük kullanım için mükemmel siyah kadife Together Forever mini sırt çantası, logo işlemenin yanı sıra BFF kolyelerden ilham alan bir zincir ve ona takılan tılsım detayına sahiptir. Siyah kadife bir balıkçı şapkası ve fırfırlı çorap kombini tamamlıyor. İkinci bir önemli görünüm, "2000'lerin kadife çılgınlığına bir saygı duruşu. Kumaş, Together Forever kapüşonlu üst ve şortlarla geri dönüş yapıyor. Önü fermuarlı kapüşonlu üst, bölünmüş bir kanguru cebi, yenilikçi tılsımlı fermuarı ve logo işlemesine sahipken, elastik bel kısa, kordon ve bacak açıklığında da logo işlemesi bulunur. Bunları, kapüşonlu ve şortlardaki nakışlarla uyumlu, çarpıcı bir orkide renginde sunulan Together Forever atlet ile eşleştir. Tüm temel ihtiyaçlarını sergilemek için kıyafeti şeffaf bir mini tote çanta ile tamamla.

Better Together Koleksiyonu, çok yakında Vans mağazalarında ve Vans.com’tr’de.