ONLINE DESTEK

ARTHUR LONGO FİLM PROJESİ, "ELLES"

2021-22 sezonunun açılışını yapan Vans Snow, global takımının üyesi Arthur Longo ve tanınmış kar filmi yönetmeni Tanner Pendleton’ın işbirliği ile ortaya çıkan son film projesi ELLES’in 2 Aralık 2021 tarihindeki global prömiyerini duyurmanın heyecanını yaşıyor. ELLES ekibi mükemmel koşulları beklemek yerine yaratıcı bir süreç benimseyerek herkesin erişebileceği ve aradaki tüm küçük anları da kapsayan bir snowboard deneyimini kayıt altına aldı.  

En iyi kayakçılardan biri olan Arthur Longo’nun yaratıcı snowboard tarzı, sanatı ve ödüllü film serisi SHE, onun böylesine alışılmışın dışındaki bir yaklaşımla çekilen film için en iyi tercih olmasını sağlıyordu ve sonuç olarak da ortaya insanın ağzını açık bırakacak çekimler çıktı.  

Çoğu snowboard projesi dağlarda haftalar geçirip tek bir çekim yapabilmek için havanın izin vermesini beklemekle geçerken Vans, Arthur, Tanner ve ekibi bu anlayışı yerle bir etti. Sonuç olarak ortaya, hikayelere ve snowboard sporunun arkasındaki insanlara, onların yaratıcılık arayışlarına ve süreç içerisinde karşılarına çıkan güzel yerlere odaklanan bir film çıktı. Vans snowboard takımının yetenekli üyelerinden Hana Beaman, Blake Paul, Dan Liedahl, Mary Rand, Darrel Mathes ve Park Szumowski’nin de yer aldığı ELLES, snowboard topluluğunun mükemmel bir snowboard filminin nasıl olması gerektiğine dair algısını değiştirmeyi amaçlıyor.