ONLINE DESTEK
Vans Anaheim Sidewall Prints

VANS ANAHEIM FACTORY KOLEKSİYONU: SIDEWALL PRINTS

Geçmişten ilham alan koleksiyon, Vans'in SoCal kökenlerine saygı duruşunda bulunuyor.

Orijinal aksiyon sporları, ayakkabı ve giyim markası Vans, 70'ler ve 80'lerden esinlenerek yeniden tasarlanan yan taban baskıları içeren bu sezonun Anaheim Factory koleksiyonuyla SoCal geçmişini onurlandırıyor.

 

Vans Anaheim Sidewall Prints
Vans Anaheim Sidewall Prints

Dikkat çekici detaylarla tasarlanan Anaheim Factory Koleksiyonu, Vans’ın orijinal stillerin güncellenen özellikleri ile üst düzey konforu bir arada sunuyor. Geçmişinden stilleri ve baskıları alan Vans, Kalifornia Anaheim'daki ilk fabrikasında üretilen modellerin orijinal yapısını birleştirdi.

Bu koleksiyondaki silüetler, ayakkabının yan tabanındaki "sürtünme sahneleri" de dahil olmak üzere en eskisi 1977'ye kadar uzanan ve 80'lerdeki renkli, ilginç tasarımları içeren geniş seçeneklere sahip. Koleksiyon aynı zamanda orijinal model numaralarını ve renk paletlerini, parlak yan duvar şeridi, oton bağcıklar ve orijinal astarı ağırlığını da içeriyor. Bunlara ek olarak, OrthoLite® taban astarları klasik stile konfor sağlıyor.

Authentic 44 DX serisi, Paul ve Jim Van Doren kardeşlerin, Ortakları Gordon Lee ve Serge Delia ile birlikte, Mart 1966'da Kaliforniya Anaheim'daki Van Doren kauçuk fabrikasında ürettikleri ve doğrudan halka satışa başladıkları Vans’in ilk stili olan ayakkabıyı yansıtıyor.

Erkekler için tasarlanan Authentic'in yan tabanları, Vans'in geçmişinden retro grafiklerle aksiyon sporlarına saygı duruşunda bulunuyor. Vintage üç renkli çizimler, erkeklerin beyaz ve sarı renk tonlarında kayak ve sörf sahnelerini tasvir ediyor.

Vans Anaheim Sidewall Prints
Vans Anaheim Sidewall Prints
Vans Anaheim Sidewall Prints
Vans Anaheim Sidewall Prints

Kadın serisi ise renkli, geçmişten esinlenen kalp ve gökkuşağı yan taban sanatı ile yeşil ve mavi renklerde mevcuttur. Gerçek Vans severler için tasarlanan Anaheim Factory koleksiyonu, markanın güçlü geçmişini onurlandırıyor ve bir klasiği görür görmez tanıyanlara benzersiz bir kalite sunuyor.

Anaheim Factory koleksiyonu, şimdi online ve seçili Vans mağazalarında!