ONLINE DESTEK

TESLİMAT & KARGO SEÇENEKLERİ

Teslimat & Kargo

Sitemiz üzerinden saat 15:00’a kadar vermiş olduğunuz siparişiniz aynı gün anlaşmalı olduğumuz kargo firmasına teslim edilecektir.

Siparişiniz için Hızlı Teslimat seçeneğini ile saat 11:00'e kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz Kurye Firmasının teslimat lokasyonları için yapmış olduğu planlamaya göre aynı gün saat 21:00'e kadar teslimat adresine teslim edilecektir.
Saat 11:00 sonrası vermiş olduğunuz siparişleriniz ertesi gün teslimat adresinize teslim edilecektir.10 desi ve üzeri paketlerde aynı gün teslimat kuralları geçerli değildir.

Kampanya ve özel indirim günlerinde vereceğiniz siparişiniz 1-3 iş günü arasında kargo firmasına teslim edilecektir.

Pazar günü verilen siparişler ertesi gün anlaşmalı kargo firmasına teslim edilecektir..

Siparişinizin durumunu takip etmek için sitemizde yer alan Misafir Üyelik Sipariş Takip Linki başlığını kullanabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden saat 15:00’a kadar vermiş olduğunuz siparişiniz aynı gün anlaşmalı olduğumuz kargo firmasına teslim edilecektir. Satın almış olduğunuz ürünlerinizi her zaman standart teslimat süresi içinde göndermiş olmayı hedefliyoruz. Ancak bazen beklenmeyen faktörler gecikmeye sebep olabiliyor. Zaman zaman hava koşulları gibi elimizde olmayan sebeplerden ötürü teslimatlarda bir takım gecikmeler yaşanabilmektedir. 

Yine Kargo Firması teslimat adres bilgilerine göre bir planlama yaparak teslimat planlamasını gerçekleştirebilir. Bu gibi durumlarda siparişiniz ile ilgili sizi bilgilendirebilmemiz için Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0850 333 63 87 müşteri hizmetleri ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Siparişinizin durumunu takip etmek için sitemizde yer alan Misafir Üyelik Sipariş Takip Linki başlığını kullanabilirsiniz.

Eğer siparişiniz standart teslimat süreci içinde elinize ulaşmadıysa, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Siparişinin standart teslimat süresini kontrol ettinizden emin olun. Bazı özel ürünler ya da durumlarda teslimat sürelerinde değişkenlik yapılabileceği ile ilgili bilgilendirmeler yer almaktadır.
Siparişinizin Kargo Firması üzerinden durumunu kontrol edebilirsiniz. Siparişinizin durumunu takip etmek için sitemizde yer alan [Marka Misafir Üyelik Sipariş Takip Linki] başlığını kullanabilirsiniz.


Sipariş Durumu & Çözüm

Sipariş durumu “İptal Edildi” ; Siparişiniz bazı özel durumlarda birçok sebepten dolayı siparişin iptal edilmiş olabilir. Siparişinizin iptali ile ilgili olarak size iptal sebebini açıklayan bir e-posta gönderilecektir.

Sipariş durumu “Sipariş Alındı” olarak görünüyor ve bir güncelleme olmuyorsa; Sipariş ettiğin ürün stoklarda tükenmiş olabilir. Sizin için ilgili ürün/ürünleri temin edebilmek için bir araştırma içerisinde olabiliriz. 
İkinci bir sebep siparişinizi “Havale” tipi yarattıysanız henüz ödemenizi gerçekleştirmemiş ya da gerçekleştirdiğiniz ödeme sistemlerimize işlenmemiş olabilir. Lütfen bu tip durumlarda Vans Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0850 333 63 87  müşteri hizmetleri ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Sipariş durumu “Sipariş Sevk Edildi”, takip kodu “Dağıtımda” olarak görünüyorsa ya da daha öncelikli bir durumda ise; Siparişinizin ana depodan çıkışı yapılmış ve teslim edilmek üzere kargo firmasına teslim edilmiştir. Kargo firması siparişinizi size en kısa süre içerisinde teslim edecektir.
 
Sipariş durumu “Teslim Edildi” ancak siparişinizi teslim almadıysanız; Siparişiniz ile ilgili yaşanan bu karışıklık için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Yaşanan sorunu giderebilmemiz için lütfen Vans Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0850 333 63 87 müşteri hizmetleri ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Siparişinizde, sipariş etmediğiniz ürünleri teslim aldıysanız; Öncelikle yaşanan bu aksaklıktan ötürü üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Siparişinizin paketlemesi aşamasında bir karışıklık söz konusu olmuş olabilir. Bu sorunu giderebilmemiz için lütfen Vans Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0850 333 63 87 müşteri hizmetleri ekibimiz ile iletişime geçiniz.

Sitemiz üzerinden vereceğiniz siparişleriniz için sabit bir teslimat ücreti ödeyeceksiniz.

Teslimat Opsiyonları
Standart Teslimat: 1000 TL ve üzeri ücretsiz kargo
Kurye ile hızlı teslimat: 100 TL
Standart Kargo Ücreti : 35.90 TL

Evet, teslimat ve fatura adresleriniz birbirinden farklı olabilir. 

Tek yapmanız gereken sipariş esnasında “fatura adresim teslimat adresim ile aynı olsun” kutucuğundan işareti kaldırmak ve yeni bir fatura adresi girmektir.

Evet, sizin adınıza kurumsal bir fatura düzenleyebilmemiz için fatura adresi formu üzerinde yer alan Kurumsal Fatura istiyorum seçeneğini işaretlemeniz ve faturayı kurum adına düzenleyebilmemiz için gereken bilgileri paylaşmanız gerekmektedir.
- Vergi Dairesi
- Vergi Numarası
- TC Kimlik numarası 
- Firma Adı kurumsal fatura düzenleyebilmemiz için gereken zorunlu bilgilerdir.

Sitemiz üzerinden zaman zaman ön sipariş çalışmaları yapılabilmektedir. Ancak ön sipariş tüm ürünler için geçerli olan bir uygulama değildir. Ön sipariş ile sipariş edebileceğiniz ürünler ürün detay sayfasında özel bir bilgilendirme metni ile yer almakta ve Satın Al yerine Ön Sipariş Ver butonu ile sipariş süreci başlatılmaktadır.

Ne yazık ki sitemiz üzerinden ürün ayırtmak mümkün değildir. Siparişinizdeki ürün/ürünlerin tükenmemesi için sipariş ödemesini gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Sitemiz üzerinden verdiğiniz siparişleriniz ile ilgili olarak;
Ödemenizi kredi kartı ile yapıldı ise;

  • Siparişiniz Tamamlanmıştır: E-Posta + SMS
  • Siparişiniz Kargoya Teslim Edilmiştir: E-Posta + SMS
  • Ödemeniz için havale yöntemi seçildi ise;
  • Siparişiniz Alınmıştır: E-Posta + SMS
  • Siparişinizin Öde Beklemektedir: E-Posta + SMS (Ödeme 2 iş günü içinde gerçekleşmez ise)
  • Siparişiniz Ödemesi Alınamadığı İçin İptal Edilmiştir: E-Posta + SMS (Ödeme 2 iş günü içinde gerçekleşmez ise)
  • Siparişinizin Ödemesi Alınmıştır: E-Posta + SMS
  • Siparişiniz Kargoya Teslim Edilmiştir: E-Posta + SMS

Sitemiz üzerinden e-posta ya da SMS yolu ile kampanya ve bilgilendirme mesajlarını almak istemiyorsanız Üyelik > Hesabım > Kişisel Bilgilerim sayfası üzerinden veri izinlerinizi yönetebilirsiniz.
Siparişiniz ile ilgili sitemiz üzerinden otomatik olarak yapılan bilgilendirme mesajları kampanya ve pazarlama metinleri olmayıp Veri İşleme ve Kullanma politikasına uygun olarak gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmalarıdır.

Siparişiniz Kargo firmasına teslime hazır olduğunda sipariş onay e-posta ve SMS’i ile bilgilendirileceksiniz. Sipariş teslimatının hangi aşamada olduğunu Üyelik > Hesabım > Siparişlerim başlığı altından sipariş detayınıza bakarak ya da Misafir Üyelik Sipariş Takip Linki başlığını kullanarak bulabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden oluşturmuş olduğunuz siparişleriniz ile ilgili olarak tarafınıza SMS ve e-posta iletişim yöntemleri ile bilgilendirme gerçekleştirilecektir. Siparişinizin teslimat durumunu SMS ve e-posta üzerinde yer alan yönergeleri takip ederek ya da sitemiz üzerinden Misafir Üyelik Sipariş Takip Linki başlığını kullanarak takip edebilirsiniz.

Eğer sitemize üyeliğiniz bulunuyorsa üye girişi yaparak Üyelik > Hesabım > Siparişlerim başlığı altından sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz sipariş geçmişinize ulaşabilir ve siparişlerinizin detaylarını görüntüleyebilir, kargo takip bilgileri, e-arşiv faturalarınızı görüntüleyebilirsiniz.