ONLINE DESTEK

VANS X WADE GOODALL KOLEKSİYONU

VANS X WADE GOODALL KOLEKSİYONU

Hem sörfün içinde hem de sörf dışında sınırsız yaratıcılık ve uyumsuz bir yaklaşım söz konusu olduğunda, çok az kişi Avustralyalı sanatçı Vans profesyonel sörfçüsü, çığır açan sörf sineması Pentacoastal destanının arkasındaki yaratıcı fenomen Wade Goodall'ın etkisine sahip.

Wade'in fonksiyon ve dinamik tasarım takıntısı, Vans X Wade Goodall Destruct SF modelinde tam olarak sergileniyor.
Bu parça dayanıklığı, çabuk aşınan ayakkabı tabanlarını onu neredeyse yok edilemez kılan sağlam kauçuk takviye ile tamamen siyah bir estetiğe sahiptir. Deri üst kısımlar, beyaz kontrast dikişler ve koyu sarı bağcıklar Wade'in Destruct SF modelini geliştirerek onu piyasadaki en eşsiz ayakkabılarından biri yapıyor.

Wade'in Sk8-Hi 138 Decon SF modeli siyah deri vamp ve detaylandırma, beyaz kontrast dikiş, elektrik mavisi bağcıklar ve beyaz bir taban üzerinde siyah yıldız yan duvar tasrımı ile parçalı siyah süet yapı sunuyor. Erken İngiliz punk sahnesinin çılgın underground gösterilerinde giyilen ayakkabıları çağrıştıran Wade's Slip-On SF, beyaz kontrast dikişlere ve vamp renkli işlemelere sahip tamamen siyah suet, deri bir ayakkabıdır. Destruct SF, Sk8-Hi 138 Decon SF ve Slip-On SF, tüm gün konfor için çıkarılabilir bir UltraCush taban sunar.

Kremsi, kırık beyaz, tek düğmeli cep ve ucunun üzerinde siyah Vans işlemeli yama gibi ince ayrıntılara sahip, çok yönlü Vans x Wade SS dokuma seedpearl gömlek, şık veya günlük bir görünüm için mükemmel. Vans x Wade SS Tişört’ü ise, renkli çiçekler ve beyaz yıldızlarla çerçevelenmiş, eğlenceli ama abartısız bir tasarımı ile geri dönüyor.

Vans x Wade Jokey Şapkası, koleksiyonu, toprak rengi, nötr kahverengi ve seedpearl işlemeli Vans logosuyla gelen düz kenarlı bir stille tamamlıyor.

The Vans x Wade Goodall koleksiyonu şimdi vans.com.tr ve seçili Vans mağazalarında.