ONLINE DESTEK

GELECEĞİ BİRLİKTE TASARLIYORUZ

Dünyanın her yerindeki kadınları desteklemek ve güçlendirmek.

 

VANS, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KADINLARA ÖZEL BİR AYAKKABI VE GİYİM KOLEKSİYONU VE ONLARA DESTEK OLANLAR İLE BİRLİKTE KUTLUYOR.

 

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin simgesi Vans, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için "Divine Energy" koleksiyonunu gururla sunar. Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarının altını çizen, global bir etkinlik. Vans, bu özel günde ve yıl boyunca dünyanın dört bir yanındaki kadınları güçlendirmenin, desteklemenin ve kutlamanın önemi ise çok büyük olduğuna inanıyor.

Kadınlar Günü; kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarının altını çizen, global bir gün. Bu özel günde ve yıl boyunca dünyanın dört bir yanındaki kadınları güçlendirmenin, desteklemenin ve kutlamanın önemi ise çok büyük. Vans bu yıl, Dünya Kadınlar Günü özelinde tasarladığı koleksiyondan elde edilen gelir ile Sisterhood Organizasyonu'nu destekliyor.

Sisterhood, tüm kız çocuklarının dünyadaki yerini tasarlayıp hayal ettikleri bir oluşumdur.

Sisterhood, 13-18 yaş aralığındakı kız çocuklarına yönelik yaratıcı sosyal hareket programları sunar ve onları gelecek nesil yaratıcı düşünürler, liderler ve değişim yaratıcıları olmak için gerekli beceriler, araçlar ve özgüvenle donatır. Bir hayalperest, bir iş insanı, bir arkadaş veya bir avukat olsun, dünyadaki tüm kadınlar “Off The Wall” ruhuna içtenlikle davetlidir.

Sisterhood birliğini desteklemek için @oursisterhood'u takip et.

Vans Kadınlar Günü Koleksiyonu, bu düşünceden ilham aldı ve birden fazla topluluğu tek bir topluluk olarak temsil etmek için farklı nötr renkler ve patchwork detayların farklı kullanımlarıyla kadın ruhunu taşıyan herkesin katılımını sergiledi. Ana ayakkabı modelleri arasında Old Skool™ Divine Energy ve toprak tonunda, dayanıklı, çiçek ve Vans'in özel Checkerboard baskısının bir kombinasyonunu içeren Classic Slip-On yer alıyor. La Costa Slide-On, tabanında farklı dillere çevrilmiş “fighter, dreamer, healer, leader, advocate, mentor, lover” kelimelerinin bulunduğu çiçekli bir ikona sahiptir.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Dünya Kadınlar Günü Kapşonlu üstü ve onunla uyumlu eşofman altının her ikisi de bol, konforlu bir kesime ve ön ile arkada baskı grafiğine sahiptir. Tüm görünüm, tamamı baskılı bir fashion crew çorabı olan International Women's Day Uzun Çorap stili ile tamamlandı.

Bir hayalperest, bir iş insanı, bir arkadaş veya bir avukat olsun, dünyadaki tüm kadınlar “Off The Wall” ruhuna içtenlikle davetlidir. Bu duyguyu tekrarlamak için, erkeklere özel uzun ve kısa kollu tişörtleri, birlikteliği ifade etmeye yardımcı olan destekleyici mesajlara sahiptir. Ayakkabılar için Divine Energy SK8-Hi®, "We all come from a ♀." mesajını veren sol topuk kısmı kontrasına sahip deri parçaya sahiptir. Tamamlayıcı detayları, dişi bir sembolle genel birliktelik mesajını anlatan üst halkaları ve “teammate, lover, partner, friend, child, advocate.” kelimelerini içeren bir tasarıma sahiptir.

ALIŞVERİŞE BAŞLA

Vans Dünya Kadınlar Günü "Divine Energy" Koleksiyonu Vans satış mağazalarında ve Vans.com'da satışa sunuluyor.