ONLINE DESTEK

VANS SIDESTRIPE SESSIONS: MASTER PEACE

Bu Sidestripe oturumunda İngiltere'nin Rock Rap Yıldızı Master Peace'in müziği yer alıyor. Master Peace, sanatsal yaratıcılığı Livia Falcaru'ya ait olan "PNE" ve "Night Time" adlı iki şarkıyı seslendirdi.

Güney Londra'dan Master Peace, müziğine ve kişisel ifadesine karşı seçkin bir yaklaşım benimsiyor. Kendisini" Sol, alternatif, pop, rap "olarak tanımlıyor;" Master Peace, gelişen kariyerini doğal, eğlenceli ve deneysel müzik yapmak üzerine kurdu. Her şey onun için daha yeni başlıyor, ancak tonlarca internet dedikodusu ve yeraltının ilgisiyle Master Peace, adını iyilerin arasına yazdırmaya çok yakın.

Peace Coldplay, Maroon 5, The Police ve çok daha fazlası da dahil olmak üzere çeşitli sanatçılardan ilham almıştır. Yeni Nesil sanatçı blogu Daisie'ye, "Böyle insanlar olmasaydı sesimi alamazdım." şeklinde aktarmıştır. Peace, ilham olmak ve var olan yeteneğini güçlendirmek için müzik dünyasında benzersiz bir yer bulmaya da odaklanıyor. "Kendin olmak ve farklı olmak, risk alıyorsun ve kendin oluyorsun. Olmadığın bir şey olmaktan çok daha ötesine gitmen gerek. Sınırlarını zorlamaya çalıştığım müziğimdeki mesajım bu."

Vans Spotify Sidestripe Sessions Playlist'de Master Peace'i dinle: https://bit.ly/VansSpotifySidestripe

Bu bölümün sanatsal yanı Livia Falcaru'dan geliyor. Livia, şu anda Bükreş'te çalışarak yaşamını sürdüren bir illüstratör, görsel sanatçı ve AR yaratıcısıdır. Çalışmaları, her şeyden önce, bugünlerde yaşayan bir kadın olarak kişisel deneyimlerinden etkileniyor. Romen illüstratör, kendisini genellikle günlük yaşamdan ve hepimizin hissettiği ama bahsetmeyi hiç umursamadığımız duygulardan yana büyülenmiş hisseder. Görsel tarzı cesur çizgiler, kontrastlar ve canlı renklerle tanımlanıyor. Washington Post, WhatsApp, Avon, Always ve daha birçok müşteri ile işbirliği yapmıştır.

VİDEOYU İZLE