ONLINE DESTEK

VANS X SE BIKES

Vans ve SE Bikes, ayakkabı ve giyim koleksiyonu işbirliği ile bisikletli yaşam kültürünü kutluyor.

 

img-1

Bu sezon Vans, bisikletli yaşam kültürünü kutlayarak her iki markanın geçmişini onurlandıran bir koleksiyon için efsanevi BMX markası SE Bikes ile işbirliği yapıyor.

1970 yılında, henüz 14 yaşındayken, Scot Breithaupt, Long Beach, California'da boş bir arsada ilk BMX yarışını düzenledi. Scot sporu büyütmede ana güçlerden biri haline geldi ve dedikleri gibi geri kalanı tarihe geçti. Yedi yıl sonra Scot Enterprises'ı kurdu ve böylece SE Racing doğdu. En çok, 1979'da tasarlanan ve BMX efsanesi Perry Kramer'in adını taşıyan "PK Ripper" bisikletiyle tanınan SE, sporla birlikte gelişerek yeni bisiklet stilleri geliştirdi ve onları tanıttı.

img-3
img-6

Vans x SE Bikes koleksiyonu, SE markasını bugünün Old Skool modelinin atası olan ve ikonik Sidestripe’ı ilk defa sunan 1978 Vans ’Style 36 siluetine getiriyor. Üç farklı renk seçeneğiyle sunulan ayakkabı, SE'nin en popüler bisikletlerinden bazılarını çağrıştıran yansıtıcı checkerboard desenlerine ve yan tabanında çizimlere sahip. Koleksiyondaki modern Old Skool'un Velcro versiyonu, bağcıkları tercih etmeyen minik sporcular için yarış kırmızısı ve bordo rengi ile buluşuyor.

img-7
img-7

Koleksiyonun yıldızı, aynı renklerde, imzalı bir SE ve Vans "Off The Wall" işbirliği logosuna sahip bir tişört. Uyumlu Mini Ward Cross Body çantası, sürücülerin ellerini serbest bırakırken, fermuarın altındaki yansıtıcı bir 3M checkerboard şeridi görünümlerini tamamlamalarını sağlıyor. Aynı yansıtıcı checkerboard deseni, uzun kollu ringer tişörtü ve kampçı şapkasına da taşınırken, polar kısa ve uzun kollu örgü gömlek ve sweatshirt kombini koleksiyonu tamamlıyor.

Vans x SE Bikes koleksiyonu çok yakında online ve seçili Vans mağazalarında.

YAKINDA