ONLINE DESTEK

October 19, 2021

VANS CHECKERBOARD DAY

Vans, yerel topluluklarımızdan bir yıldan fazla bir süredir küresel olarak ayrı kaldıktan sonra, Together Makes It Better’ı güçlendirmek için 16 küresel hayır kurumuna 1 milyon doların üzerinde bağışta bulunuyor.

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans, 18 Kasım 2021'de Vans Checkerboard Day onuruna dünyanın dört bir yanındaki toplulukları canlandırmak için Vans Ailesi’ni bir araya getiriyor. Vans, bu yıl yetenekli gençleri harekete geçmeye, hayranlarını sanat ve kültür yoluyla canlı, kapsayıcı ve yenilikçi kamusal alanlar oluşturmaya yardımcı olarak yerel ve dijital etkinliklere katılmaya davet eden küresel bir kar amacı gütmeyen kuruluş DoSomething.org ile iş birliği yapıyor.

Vans Global Marka Başkanı Doug Palladini, “Araştırmalar, sanatın ve yaratıcı ifadenin, yalnızca bireyin akademik, fiziksel ve zihinsel sağlığına fayda sağlamasının yanı sıra özellikle kamusal alanlarda paylaşıldığında tüm toplulukları geliştirdiğini ve iyileştirdiğini gösteriyor.” diyor. "Yerel topluluğumuz ve kamusal alanlarımızın çoğu Mart 2020'den bu yana biraz ihmal edildi. Yaratıcılığın gücü için bir öncü olarak, Vans hayranlarını bu Vans Checkerboard Day’de bize katılmaya davet ediyor ve yaratıcılığın topluluklarımızı gerçekten nasıl canlandırdığını göstermeye teşvik ediyoruz.”

Vans, markanın en büyük bağışı olan toplam 1 milyon ABD doları bağışlayarak sanat, spor, kültür ve sosyal programlar aracılığıyla kamusal alanları canlandırma misyonunu paylaşan dünyanın dört bir yanından 16 hayır kurumunu destekleyecek. Her bölgesel kuruluş, Tides Foundation'daki The Vans Checkerboard Fund'dan veya Vans'ten doğrudan bağış yoluyla, kendi yerel topluluklarını desteklemek için canlı, kapsayıcı ve davetkar alanlar inşa etmek için dünya çapında çalışmalarına devam etme misyonuna yönelik olarak kullanmak üzere 50.000 USD alacak. Ek olarak, 2021 küresel ortağı olarak DoSomething.org, gençleri topluluklarında hareket etmeye teşvik etmeye devam ettikçe 250.000 ABD Doları alacak ve bunun 25.000 ABD Doları doğrudan gençlik burslarından aktarılacak.

Bu yıl bağış yapılan kurumlar: GoodPush, Groundswell, Sustainable Coastlines Hawaii, Colectivo Tomate, Nations Skate Youth, Dignity for Children, Another Way of Seeing, ArtDream, Skateboard Academy, Hackney Bumps, Juju Surf Club, Indigo Youth Movement, Girls in Film, Jukebox Collective and The Hub.

Vans Checkerboard Day 2021, hayranları sanat ve kültür yoluyla canlı, kapsayıcı ve gençleştirilmiş kamusal alanlar oluşturmaya yardımcı olan yerel ve dijital etkinliklere katılmaya davet ederek Together Makes It Better’ı güçlendirecek.

DoSomething.org CEO'su DeNora Getachew, "Yaratıcılığın gücüyle toplulukları canlandırmak, Vans ve DoSomething'in 5 milyon üyesi tarafından paylaşılan bir değerdir" dedi. "DoSomething üyelerini Vans Chekerboard Day için dünyanın dört bir yanındaki toplulukları Vans ile birlikte destekliyor olmaktan heyecan duyuyoruz. Cömert bağışları, gençlere kolej, üniversite veya mesleki program masrafları için burs sağlayacaktır. Aynı zamanda, DoSomething'in gençlerin kendileri ve toplumları için önemli olan sosyal konularda harekete geçtiği sivil gönüllülük merkezini de besleyecek."

18 Kasım'a kadar Vans, küresel hayranlarını teşvik ederek çeşitli girişimlere katılmaya çağıracak. Program şunları içeriyor:

 

  • Vans.com/checkerboardday, DoSomething.org ile ortaklaşa bir etkinlik rehberi görevi görecek, böylece hayranlar kendi yerel şehirlerindeki topluluk etkinliklerine katılabilecek veya çeşitli dijital aktivasyonlara katılabilecek.
     
  • #VansCheckerboardDay TikTok Challenge ilham verici topluluk projelerini, chckerboard modelini spor yapmanın yollarını ve Vans marka elçilerinin topluluğu canlandırmanın ve yaratıcılığın onlar için ne anlama geldiğine dair kutlamaya katılmak için ipuçlarını paylaşacak.
     
  • Vans'in 1 milyon dolarlık desteğine ek olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, ek bağışların toplanmasına yardımcı olarak 15 bölgesel hayır kurumunu destekleme olanağına sahip olacak. Bunu Vans Family uygulaması aracılığıyla, parasal bir bağışı desteklemek için sadakat puanları bağışlayarak yapabilecekler. Gelirlerin tamamı, Tides Foundation'daki The Vans Checkerboard Fund'a bağışlanacak.
     

2019'daki başlangıcından bu yana Vans Checkerboar Day, dünya çapında kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için 2 milyon dolardan fazla para toplanmasına yardımcı olarak yaratıcılığı, zihinsel sağlığı ve topluluk etkilişimini destekledi. Vans Checkerboard Day, Vans'in yaratıcı ifadeyi dünya çapında hayata geçirmek için, geniş Vans ailesini ve küresel tüketicileri yaratıcılığın neden önemli olduğunu deneyimlemek ve yaratıcılığı yükseltmeye odaklanan hayır kurumlarına fon sağlamak için dünyanın dört bir yanında bir araya getirmek için her yıl kutluyor.