ONLINE DESTEK

VANS CHECKERBOARD GÜNÜ

VANS CHECKERBOARD GÜNÜ ŞAMPİYONLARI ZİHİNSEL SAĞLIK İÇİN BİR SATIŞ ALANI KURARAK YARATICI KENDİNİ İFADE EDİYOR.


Küresel izolasyon nedeniyle artan zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele etmek için Vans, 10 küresel hayır kurumuna 1 milyon dolar bağışta bulunuyor ve ortak bir akıl sağlığı ve mutluluğu misyonunun etrafında Vans Ailesi'ni bir araya getiriyor.

Vans Checkerboard Day

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu olan Vans, 19 Kasım 2020 Perşembe günü ikincisi gerçekleşecek Vans Checkerboard Günü'nü bugün duyurdu. Küresel bir izolasyon döneminin ardından, yaratıcı ifadenin gücünü savunmak için kurulan küresel bir girişim olarak, bu yıl düzenlenen Checkerboard Günü, özellikle yaratıcılığın dünyadaki bireylerin ve toplulukların ruh sağlığına ve mutluluğuna hitap etmesine yardımcı olmada oynadığı hayati role odaklanacak.

“Yılın çoğu zamanını ayrı geçirdik. Ve bu oldukça zordu. Yine de hem fiziksel hem de psikolojik izolasyona rağmen, sonsuza dek yaratıcılıkla bağlı bir Vans Ailesi olduk ve her zaman öyle kalacağız, ”diyor Vans Global Marka Başkanı Doug Palladini. “Complex tarafından yapılan yeni bir araştırma, yalnızca ABD'de bugünün gençlerinin yarısının COVID-19'un başlamasından öncesine göre daha stresli ve endişeli olduğunu gösterdi. Yaratıcılığın gücüyle, 2020 Vans Checkerboard Günü için hedefimiz, daha küçük yaratıcı ifade hareketlerinin kişisel ve toplumsal sağlığımız üzerinde büyük bir etki yaratabileceğini göstermek olacak.”

Vans, ortak amacı ruh sağlığını ve refahını etkileyen stres faktörleriyle başa çıkmanın kaynağı olarak yaratıcılığa odaklanan programları kullanan dünyanın dört bir yanından 10 hayır kurumunu toplam bir 1 milyon dolar bağışlayarak destekleyecek. Her bir kurum, Tides Foundation'daki The Vans Checkerboard Fund'dan veya yaratıcılık yoluyla dünya çapında gençlerin ruh sağlığını ve refahını iyileştirme misyonuna yönelik olarak Vans'ten doğrudan bağış yoluyla 100.000 USD alacak. Bu yılın bağış alan kurumları: Get Lit-Words Ignite, The Skatepark Project, Arte Por La Vida, Social Skate, Singapore Association for Mental Health, Buku Jalanan Chow Kit, World of Art Brut Culture, Campaign Against Living Miserably, The Wave Project ve The Ben Raemers Vakfı.

2019'daki Vans Checkerboard Günü'nün açılışından yaratıcı kutlamalar

19 Kasım'a kadar Vans, ruh sağlığı ve refahı için bir kaynak olarak kendini yaratıcı şekilde ifade etmenin gücüne dair farkındalığı yükseltmeye ve yaygınlaştırmaya odaklanan çeşitli dijital marka girişimlerine katılmak için küresel hayranları bir araya getirecek. Bu birliktelik, #VansCheckerboardDay TikTok Challenge'ı ve Tony Hawk, Anderson. Paak, Yaya Zahir ve diğerleri gibi küresel marka elçilerinden kendi yaratıcı ifade biçimlerinin onlara nasıl yardımcı olduğunu doğrudan dinleme fırsatını sağlayacak.

Katılımcılar, dahil olan hayır kurumları hakkında daha fazla bilgi edinmek, bağış yapıp 2019'da yerel topluluklar için düzenlenen Vans Checkerboard Günü'nü nasıl etkilediğini öğrenmek için Vans.eu/checkerboardday adresini ziyaret edebilir. Ayrıca #VansCheckerboardDay TikTok yarışmasına katılmak için sosyal medyada Vans'ı takip edebilirler.